Zvezde Granda
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Snimak na kom se vidi nasilničko ponašanje muškarca na Zvezdari zbog parking mesta zgrozilo je javnost u Srbiji.

Policija je utvrdila da je napadač izvesni J.B, koji je napao mladića jer mu se nije svidelo što je on parkirao automobil ispred zgrade, a sada je otkriveno i ko je žrtva.

U pitanju je Nikola Trifić, nekašanji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Nikola se oglasio putem društvenih mreža i otkrio tom prilikom šta se desilo.

- Povodom situacije koja me je zadesila prethodnog dana dobio sam na hiljade vaših poruka i poziva. Ovom prilikom želim da vam svima odgovorim. Najpre, zahvalan sam Bogu što je moja samokontrola pobedila i što sam uspeo da nadjačam svoj ego i ne zakomplikujem datu situaciju. Bio sam svestan da bi svaka druga moja reakcija, sem one koju sam primenio, bila totalno nepotrebna u datom momentu. Čoveka koji je bio toliko mentalno slab, verovatno isfrustriran i nesrećan, nema potrebe komentarisati. Njegov postupak na čin koji sam ja napravio, a to je samo i isključivo nepropisno parkiranje, tačnije parkiranje na njegovo parking mesto, govori samo o sebi. Svaka moja dalja reakcija usledila je isključivo zbog moje bezbednosti, ali i kako bih zaustavio dalje nasilje možda nad nekim drugim. Hvala vam puno svima na podršci - naveo je Nikola na društvenim mrežama.

Podsetimo, prema J. B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan kod tužioca. 

Ko je Nikola Trifić?

Nikola Trifić (24) dolazi sa Kosova i Metohije, tačnije iz mesta Lipljani.

Porofesionalno se bavi muzikom, a završio je i srednju muzičku školu.

Kao svoju najveću vrlinu ističe pozitivan duh, a ljudi za njega kažu da je lud ko struja. Mana je što kasni i ponekad je neozbiljan.

Muzički uzor mu je pre svega Šaban Šaulić, a od ženskih vokala ističe Snežanu Đurišić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading