Darko
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Darko Lazić je pre nekoliko godina jedva preživeo tešku saobraćajnu nezgodu.

Pevač je tada bio u komi 23. dana, tom prilikom je zadobio teške telesne povrede i bio životno ugrožen, a pomenuti datum nikada neće zaboraviti.

Folker se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram i prisetio se tog nemilog događaja.

Objavio je snimak puta na kom se desila nezgoda pre tačno 6 godina, uz emotivnu poruku.

Darko Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pre tačno 6 godina, na ovom mestu, tačno u ovo vreme desila se teška nesreća. Hvala ti, Bože što si me sačuvao. Zahvalan sam ti na svakom danu koji si mi podario - napisao je Darko u opisu snimka.

Lekari su mu saopštili da neće više moći da hoda

Podsetimo, Darko Lazić je jednom prlikom u emisiji opisao detalje priviđenja koje je imao, dok je bio na aparatima za održavanje života.

Darko Lazić napustio emisiju

Printscreen/AmiGShow

 

- Imao sam saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i nekoliko sati kasnije sam bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici, da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg. Disao sam putem aparata mesec dana, bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao to u glavi i priviđale su mi se neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Takođe su mi se priviđali neki ljudi koje ne poznajem uopšte.Tih 23 dana kome mi je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio - otkrio je Lazić, a na konstataciju svojih sagovornika da bi to moglo da se shvati kao da je bio na drugoj strani, odgovorio je:

Darko Lazić napustio emisiju

Printscreen/AmiGShow

 

- Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno.

On je potom objasnio šta mu je nesreća donela:

- Loša strana je to što sam bio jako povređen i što i sad imam problem s nogom i s tim povredama, a dobra strana je ta što sam konačno video ko mi ne treba u životu i naučio sam šta neću, a šta hoću - rekao je Darko tada u podkastu "Radin i Rodin" na Tiktoku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading