Sergej i Isidora
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U domaćoj javnosti danas je odjeknula vest da je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za nasilje u porodici, a prijava je kasnije odbačena.

Ipak, tu nije kraj. Kako su saznali domaći mediji, haos u stanu poznatog para nastao je još sinoć, kada se incident i dogodio, a nakon što se glumac vratio sa promocije albuma Sajsi MC.

Detalji o njihovom odnosu pojavljuju se tokom celog dana, a komšije nemaju lepe reči za pomenuti par, te priznaju da su svađe između Sergeja i Isidore gotovo svakodnevne.

Sergej Trifunović

Foto: Instagram

 

I dok se ovoj drami ne nazire kraj, poznato je da je ljubav između Sergeja i Isidore otpočela početkom godine.

Inače, Isidora (29) je od Sergeja (52) mlađa čak 23 godine, a komentari na Redditu na račun razlike u godinama su brutalni.

- "Kakva pi*ka od čoveka. Oženiš klinku i onda zoveš policiju kada se ona ponaša kao klinka", "Genije. Ne moraš da se razvodiš ako si deportovao supurugu", "Brat Sergej. Tip osobe koju gotiviš i mrziš u isto vreme", "Bahata, prijavio je preventivno. Nema tu šta da se čeka, zviždaljka i žuri karton", "Ko sa decom spava, upi*an se budi" - bili su samo neki od komentara, a bilo je i onih ironičnih.

- "Jednostavno, ljudi se zasite kada silne godine provedu u braku" - naveo je jedan korisnik.

Poznati glumac pomaže Sergeju u teškim trenucima

Ekipa redakcije Alo! provela je dan ispred zgrade u kojoj živi par, a tamo osim komšija koji nemaju reči hvale za Sergeja, nismo zatekla ništa drugo.

Sergej Trifunović

Foto: Alo ilustracija

 

Kako smo uspeli da saznamo, glumac je sve vreme bio u stanu, povremeno je gasio i palio svetlo na terasi, a njegovog psa je prvo prošetala ženska osoba, a potom i jedan muškarac, koji je nakon šetnje izašao iz garaže i zaputio se u nepoznatom pravcu.

Kako pišu domaći mediji, reč je o glumcu Stojši Oljačiću, koji je očigledno Trifunovićev prijatelj i koji je odmah pritekao u pomoć.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading