Baka Prase
Foto: Printscreen/Foto: TikTok

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je tokom lajva da uskoro pakuje kofere i napušta Srbiju.

Jutjuber je otkrio da to nije za stalno, te da će na Malti provesti prvo mesec dana, za početak, a kasnije planira da to bude i duži vremenski period.

Kako je istakao, cilj mu je da svoju publiku proširi i van granica naše zemlje, a to će mu uspeti jedino ako ode na ostrvo, budući da na Malti živi veliki broj Srba.

 

 

Bogdan više informacija nije otkrivao, osim da će sarađivati sa još jednim poznatim jutjuberom.

Baka Prase živi u stanu od 420 kvadrata, vredi 5.000.000 evra

Najpoznatiji influenser sa ovih prostora, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ugostio je nedavno pop divu Jelenu Karleušu u svom stanu.

Njihov lajv pratilo je preko milion ljudi, a u istom se u svakom trenutku nalazilo preko 170 hiljada ljudi.

Tokom emitovanja lajva prikupljena je i velika novčana pomoć za najugroženije u stravičnim poplavama koje su pogodile delove BiH.

Ono što je interesantno je i činjenica da je Jelena bila jedna od prvih gostiju u njegovom dupleksu, koji je kupio nakon raskida sa Anjom Blagojević.

Njegov dupleks penthaus obuhvata kuhinju, tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, garderober i čak četiri kupatila. U dnevnom boravku se nalazi i klavir, koji je Baka svirao posebno za Jelenu.

Novi stan prostire se na 420 kvadratnih metara i smešten je u istom naselju gde je bio i njegov prethodni stan, koji je bio manji, ali i gotovo jednako skup.

Podsetimo, Baka je, tokom lajva, Karleuši poklonio skupoceni telefon, najnoviji Ajfon 16, sat marke "Roleks", kao i donji veš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading