Sergej Trifunović
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Sergej Trifunović je juče navodno prijavio suprugu Isidoru za nasilje.

Dan nakon skandala komšije Trifunovića su progovorile i otkrile šta se dešavalo u toku prethodne noći.

- Nije izlazio, plaši se medija. Nekoliko puta je virnuo na brzinu sa terase da vidi da li ste ispred, ali se brzo vraćao u stan. Mislim da zbog svega oka nije sklopio. Celu noć mu je bilo upaljeno svetlo, pričao je sa nekim telefonom, čulo se jer mu je bio otvoren prozor. I ja sam loše spavao, pa sam baš bacio pogled da vidim šta se dešava. Rano jutros neki lik mu je prošetao psa - tvrdi komšija. 

- A kako i da spava posle svega onoga preksinoć i juče? Nije nimalo prijatna situacija. Pas mu je lajalo celu noć i ono valjda oseća da nije sve kako treba. Sergej nije izlazio uopšte od kad se vratio iz policije. Navikao je da bude hiperaktivan, ali valjda kako ga neko ne bi slikao, u jednom momentu je noćas izašao iz stana i šetao po hodniku zgrade gore-dole i pričao telefonom. Verovatno kako bi protegao noge i malo smanjio nervozu - tvrdi Sergejev komšija.

Alo! ispred zgrade Sergeja i Isidore

Svađa se navodno dogodila oko 22 sata u stanu na Voždovcu, a Alo! ekipa nalazi se ispred zgrade u kojoj se odigrala drama. 

Kako prenosi naš reporter, u pitanju je miran kraj, te ništa ne sluti na dramu koja se navodno odigrala između Sergeja i Isidore. 

Više o tome pročitajte OVDE.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading