LUKSUZNA VILA NAŠE PEVAČICE ODUZIMA DAH! Snimljeni i kadrovi iz vazduha, dvorište i bazen su posebna priča!
Foto: Printscreen/Paparaco Lov

Seka Aleksić poznata je po tome da ne voli gradsku gužvu, te je zajedno sa suprugom pazarila velelepnu vilu nadomak Beograda. 

Pevačica se potrudila da svoj dom bude uređen po najmodernijim standardima, a fotografije vile neretko objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

Vrednost nekretnine procenjuje se na vrtoglavih 500.000 evra, obuhvata bazen, tramboline, zelene površine i vrt koji omogućava njenim naslednicima da se neometano igraju.

Pored luksuznog kupatila i perfektno uređenih soba, mnogi su oduševljeni njenim dvorištem i baštom, koji zbog raskošnih biljaka i velikog bazena podsećaju na dvorišta iz nekih prelepih tropskih zemalja.

Podsetimo, Seka je svojevremeno objasnila šta je najviše iznervira kod svog supruga Veljka i kako rešavaju nesuglasice ukoliko dođe do njih.

 - Njega nervira kad ja ishitreno donesem odluku jer sam takva i mene ne možeš promeniti. Dosta sam se promenila i smirila kakva sam bila pre. Imamo nesuglasice, nekad ne pričamo po čitav dan, ja sam ljuta na njega, on je ljut na mene, ali nekako kad dođe mrak, mi smo se dogovorili da nikada kad odemo u krevet jedno drugom ne oprostimo i ne zagrlimo se. To je suština  -ispričala je Seka u emisiji "Una, due, tre".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bot

25.10.2024 08:31

Kuća u njivi pored kukuruza...lokacija top