Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: Ustupljene fotografije

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras održava svoj deveti koncert u Bugarskoj, što je čini rekorderkom među našim izvođačima.

Ulaznice za Armec Arenu u Sofiji su se tražile više nego ikada, a mnogi fanovi nisu uspeli da uđu jer su karte brzo rasprodate, a interesantna je i činjenica da je prostor oko koncertne dvorane bio u potpunoj blokadi zbog velikog broja ljudi.

Ogroman broj njenih obožavatelja čekao je ispred kako bi se domogli ulaznica.

Bugari su Ceci priredili posebnu dobrodošlicu.

Naime, Ceci je stiglo dva buketa crvenih ruža, fino upakovan šampanjac u drvenoj kutiji i čestitku sa lepom porukom, što je Ražnatovićku ostavilo bez teksta, piše Telegraf.

Balkanska diva nastup je započela pesmom "Maskarada", da bi zatim obratila publici emotivnim rečima.

- Dobro veče moji Bugari. Dobro veče Sofija. Hvala vam za sedmu arenu u Sofiji. Ja sam najsrećnija osoba na svetu. Večeras ćemo sjajno da se družimo, da pevamo da se veselimo. Ja neću puno da vam pričam, krećemo odmah sa muzikom - rekla je i nastavila koncert u odličnoj atmosferi.

Ceca je za ovu priliku izabrala elegantu belu haljinu koja se presijava, a poseban momenat su bila gola ramene, veliki rukavi i šlic.

Ceca prekinula koncert u Sloveniji i zaplakala

Svetlana Ceca Ražnatović održala je nedavno spektakularan koncert u Podčetrtku, manjem slovenačkom mestu blizu granice sa Hrvatskom.

Za kartama je vladala opšta pomama, budući da su bile dostupne i u Hrvatskoj, a ono što je veoma interesantno je i da je pevačica okupila pet puta više ljudi nego što mesto ima stanovnika.

Koliko je tamošnja publika voli dokazali su joj i dirljivim iznenađenjem.

Na video bimu iza nje pušten je video u kojem su prikazani kadrovi sa njenih koncerata širom Slovenije, što je folk zvezdu dovelo do suza.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading