Sergej Trifunović
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Sergej Trifunović je prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici, a krajnji epilog događaja je kazna za voditeljku po Zakonu o strancima.

Isidora je dobila novčanu kaznu do 50.000 dinara zbog nezakonitog boravka u Srbiji i biće primorana da napusti zemlju.

Kako sada saznaju domaći mediji, Isidora je tokom boravka u SUP-u Voždovac u sredu ujutro bila veoma uznemirena. Navodno je tokom razgovora sa policijom izjavila da nema razloga da ostane u Srbiji.

- Isidora je došla u policiju vidno uznemirena zbog cele ove situacije. U nezvaničnom razgovoru sa policajcima, više puta je ponovila da će se sama vratiti u Hrvatsku i da više i nema razloga da dolazi u Srbiju jer će se razvesti od Sergeja koji ju je i prijavio za porodično nasilje. Rekla je i da su već neko vreme imali probleme i da je sve kulminiralo njegovim nepoštovanjem prema njoj. Što se tiče njenog nezakonitog boravka u Srbiji, istakla je da je svesna da je pogrešila i da je bila nesmotrena i da je zbog svih ovih problema zaboravila da proveri kad joj ističe dozvola boravka, ali i da joj se ovo desilo prvi put i da je do sad uvek vodila računa o tome - ispričao je izvor.

Sergej Trifunović

Foto: Instagram

 

Do ovog incidenta došlo je, kako se saznaje, jer je Sergej u poslednje vreme često isticao kako bi Isidora trebalo da nađe posao, s obzirom na to da je neko vreme bila nezaposlena, a navodno joj je Sergej rekao da više ne želi da bude u braku sa nekim ko je lenj.

- Isidoru je ovo jako pogodilo, pa je Sergeja optužila da je on kriv što je dobila otkaz na televiziji gde je radila do skoro. Rekla mu je i da joj je sve u životu krenulo nizbrdo od kad je u vezi sa njim i da zbog njega ima samo probleme. Za nju je on glavni krivac što je kasnila na posao i nije se pojavljivala na snimanjima emisije gde je bila angažovana kao voditeljka i da je zbog njegovih problema i putovanja i sama zapostavila svoj posao i obaveze. Tog dana su se svađali od ranog jutra, a sve je kulminiralo kad je otišao na promociju MC Sajsi i nije joj se javljao na telefon niti odgovarao na poruke. Kad je došao kući, desilo se šta se desilo - zaključio je sagovornik.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading