Đovani Bajramović
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže

Društvenim mrežama se širi snimak sa jednoj romskog punoletstva na kojem ne pevao Đani Bajramović.

Ništa to ne bi bilo čudno da upravo Đovani ranije nije bio hapšen zbog kokaina.

Na slavlju je sa svojim kolegama zaradio hiljade evra. Mladić koji je proslavio svoj 18. rođendan dobio je poklone od porodice koji su postali tema razgovora celog Balkana.

Ko je Đovani Bajramović?

Đovani Bajramović, poznat kao "kralj bakšiša," nedavno je uhapšen zbog kokaina koji je pronađen tokom racije u jednom klubu.

Iako nije često u medijima, njegovo prisustvo je nezamislivo na romskim slavljima. Jednom je izjavio da je najviše novca potrošio na kocki i da bi, da je razmišljao pametnije, mogao da izgradi nekoliko zgrada od bakšiša.

Đovani redovno nastupa na veseljima i svadbama širom Evrope, uključujući Francusku, Nemačku, Austriju i Belgiju.

- Ima tu puno pevača i svi se smenjuju kad pevamo na tezgi. Ne pevam ja celu noć, nego imam ekipu pored sebe i svi se vrtimo u krug. Tako ide po svadbama na kojima ja ugovaram stvari. Evo Tea Tairović je nekad pevala za 1.600 evra, sad peva za 20.000 evra! Kod mene je pevala za te prve pare. Mi smo je prvi zvali sa nama da radi romska veselja. Odazvala se uredno, majku njenu sam takođe zvao. Aca Lukas i Ceca na veseljima takođe uzimaju velike pare. To se sve ugovara unapred, pa se dođe u hotel i tako dalje. Hoteli sa pet zvezdica, ostalo već sve znate. Oni su tu među prvima i po dijaspori i kod nas. Pored njih poznato je i koliko Jana uzima. Nju ženu mnogo vole jer pravi dobru atmosferu. Voli je narod i zna se i koliko ona košta. Ako, tako i treba! - rekao je on jednom prilikom za medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading