Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Jovana Jeremić danas puni 34. godine, a sreću i radost ne može da sakrije.

Voditeljka je rođendan dočekala u ponoć i to u zagrljaju svog izabranika, biznismena Dragana Stankovića.

- Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To je bila njegova želja i ispoštovaću ga ovog puta. Reći ću vam samo da sam od njega dobila nešto što nisam očekivala, nešto što simbolizuje večnu, svevremensku i neprolaznu ljubav, koja svakog dana raste kao i naša ljubav, iz dana u dan - rekla je Jovana, a zatim otkrila ko koga ujutru budi:

Jovana Jeremić

Foto: Instagram

 

- Obostrano, zavisi ko pre navije sat, on me stalno pita kad da navijem sat, a ja mu kažem: "Ljubavi, pa minut pre mene". On mene poljubi, i onda ja ustajem prva, perem zube, pripremam se, onda on za mnom. Onda ja njemu pripremam i cedim mu sok od celera, to je inače moja tajna. Dragan pije čist sok od celera svako jutro, ja tu sebi dodajem neke alge, ali to je moj recept, to neću da otkrivam. Zbog zdravlja, želim da bude živ i zdrav, sposoban kao i do sada.

Uskoro odlazi u Ameriku

- Znam jasan cilj šta sam sebi poželela, da osvojim Ameriku i da osvojim svet. Mene sada čeka svet, i moja karijera... Ljudi ne shvataju jednu stvar, da se meni bukvalno menja život sad sa ovim odlaskom u Ameriku, meni se sada neka potpuno nova vrata otvaraju. Ono čemu ja i pripadam, ja jesam svetska žena i uvek sam pripadala tom "establišmentu" i po znanju svojih jezika, po svom obrazovanju i po svemu. Izdvajam se ja od balkanskih žena, ne pripadam ja Balkanu. Meni je Balkan bio da ga pokorim, da dokažem da mogu i na Balkanu u svojoj zemlji da budem prva. Sad je red da se osvoji ceo svet, ja sam kao Aleksandar Makedonski, čuveni, on mi je bio zvezda vodilja, a posle se Novak Đoković pojavio pa je skinuo sa trona Makedonskog - iskrena je Jovana.

Alo/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading