Saša Popović
Foto: Printscreen/Foto: PaparacoLov

Mlada pevačica Zorana Mićanović nije ni slutila da će njena izjava o zdravstvenom stanju Saše Popovića toliko odjeknuti u javnosti.

Kako nam je pevačica rekla, čula je neke detalje o Sašinom zdravstvenom stanju, ali budući da nije više deo Grand produkcije, kao i da planira da ih tuži, ne zna baš preterano šta se dešava u istoj.

- Nisam više u Grand produkciji niti se čujem sa njima. Želim im sve najbolje. Nadam se da će se Saša Popović oporaviti, čula sam da je loše - rekla nam je Zorana između ostalog.

Ko je Zorana Mićanović? 

 

Zorana Mićanović prijavila se u muzičko takmičenje "Zvezde Granda" sa manje od šesnaest godina.

Iako nije uspela da se plasira u finale, čelnici Grand produkcije su u njoj videli potencijal i rešili da joj poklone pesmu kao i ostalim finalistima.

Njene pesme ”Sikter” i "Večera" oborile su sve rekorde slušanosti. 

Pored Srbije, numera "Sikter" našla se na prvom mestu i u ostalim zemljama regiona, a u Austriji se popela na visoko drugo mesto. Za samo nekoliko dana dobila je oko milion pregleda.

Vest da je Zorana u vezi sa znatno starijim kolegom Mc Stojanom sve je iznenadila, ali ta romansa nije potrajala. Ostali su u korektnim odnosima.

Zorana planira da tuži Grand

Zorana Mićanović javno je progovorila o prekidu saradnje sa Grand produkcijom.

Kako je istakla, ima u planu da tuži pomenutu produkciju budući da, kako tvrdi, nisu ispoštovali neke stavke iz ugovora.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading