Ivana Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Naša poznata glumica Ivana Jovanović, koja je poznata po ulozi u seriji Greh njene majke, odselila se iz Srbije kako bi nastavila sa svojim životom u Americi.

Nakon povratka u Beograd, na društvenoj mreži uz komentar "Svi jugoslovenski narodi su lepi" njen izabranik postavio je zajedničku fotografiju, aludirajući na prirodnu lepotu naše glumice.

Ivanin muž je fotografiju postavio uz obaveštenje kako se uskoro sa svojom ženom preselio u Beograd.

Seka Aleksić na društvenoj mreži osudila našu glumicu 

Glumica Ivana Jovanović, koju svi pamte po ulozi Nede u ostvarenju "Greh njene majke", već dugo živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Njena replika "Dunjice, to sam ja - Neda" i dalje izaziva oduševljenje kod publike.

Ona se već nekoliko puta oglašavala iz Amerike za domaće medije, pričajući o svom životu u novom svetu. Međutim, pažnju je izazvao njen akcenat i izgovor foneme "r", koje sada izgovara na način koji je karakterističan za govornike engleskog jezika. Njen izgovor je privukao dosta pažnje, a na društvenoj mreži oglasila se i Seka Aleksić i tim povodom.

Naime, Seka je komentarisala video snimak intervjua u kojem je Ivana pričala o svom životu u Americi.

"Kažu mi da sam dobila taj katastrofalni američki akcenat. Mislim da bi mi se to vratilo u normalu kad bih ostala ovde mesec dana" rekla je "Neda", odnosno Ivana.

Ipak, na društvenim mrežama mnogi su izrazili nevericu da joj je srpski toliko kritičan, da osim akcenta počinje da zaboravlja i srpske reči.

Jedna od onih koja je reagovala bila je i Seka Aleksić, koja je ironično prokomentarisala:

"Ja nakon prvog časa engleskog jezika", napisala je Seka, pa dodala: "Joj, ovo je jako smešno. Gledam video već po ko zna koji put."

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading