Seka Aleksić
Foto: Alo/Printscreen

Seka Aleksić se dugo godina borila za potomstvo, a sada je progovorila o detaljima.

Pevačica je svesno zbog problema potražila pomoć od stručnog, ali i sveštenog lica.

- Posle prvog porođaja potražila sam pomoć psihologa. Mislila sam da ne vredim. Tražila sam odgovore od supruga i od ljudi iz mog okruženja kakvi meni odgovaraju, a ne kakvi oni zaista jesu. Porodila sam se, ugojila se, mislila sam da sam manje vredna, da se neću dopasti publici kada izdam novi album, jer ne ličim na osobu pre porođaja. Mislila sam da će me suprug varati, da mu se neću više dopadati. Kroz razgovor sa svojim duhovnikom sam shvatila da sam ja u stvari samo uplašena, jer je došlo dete koje sam ja čekala toliko godina, a onda sam odjednom postala kukavica da ja to neću znati. Pored mog duhovnika, psiholog mi je mnogo pomogao. Shvatila sam da psiholog i duhovnik pričaju isto - rekla je Seka.

Seka

Foto: Ataimages

 

- Ako je seansa tri, četiri ili pet hiljada, sve zavisi, jedna žena koja živi od plate od prvog do prvog u mesecu, njoj je to mnogo para, a ako treba da bira da plati seansu ili kupi nekoliko kilograma mesa, to je ozbiljan broj ručkova, odabraće da kupi meso- rekla je voditeljka, a Seka se sa njom složila, te dala predlog za ljude koji nemaju para za terapije.

- Imam sjajan predlog. Ako gledamo hrišćanski, idite kod duhovnika, tamo ne plaćate ništa, ispričajte se sa njim, ako sebi ne možete da priuštite psihologa. Sa duhovnikom može dosta toga da se reši. Daću vam još jedan savet. Nemojte da birate monahe da vam budu duhovnici, birajte sveštenike koji imaju porodice, koji imaju bolje iskustvo od monaha - poručila je Seka.

TRAŽILA SAM POMOĆ PSIHOLOGA, MISLILA SAM DA NE VREDIM! Seka Aleksić otvorila dušu i otkrila potresne detalje

Foto: Ataimages

 

Zatim je istakla svoje mišljenje o veri.

- Mama mi je muslimanske veroispovesti, tata je bio hrišćanin, s obzirom da sam ja dete iz mešovitog braka, mama nikada nije želela da mi nameće ni jednu, ni drugu veru, pustila je da ja to sama pronađem i da uradim onako kako osećam. Kada smo živeli u Lipolistu, meni je mama kupila malu ikonu Svete Petke i rekla da je to zaštitnica žena. Kada smo živeli sa očuhom, mama je slavila i slavu i Bajram. I dan danas je tako. Moja mama i dalje slavi Bajram, ja odlazim kod nje, mi pravimo ručak tog dana. Poznajem običaje i jedne i druge strane. To je nešto najlepše što čovek kroz život može da nauči. Kad sam odrasla mene je Pravoslavlje sve više zanimalo, krstila sam se sa 19 godina - rekla je Seka za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading