"ČEKALA SAM UŽIVO DA TE VIDIM" Rasprava Slavice Ćukteraš i Žike Jakšića u emisiji, svi su brujali o njihovoj emotivnoj vezi, a sad ovo!
Foto: Alo/ilustracija

Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić bili su u emotivnoj vezi, nakon čega je par ostao u dobrim odnosima, ali su se nedavno našli i oči u oči.

Pevačica je bila član žirija jedne emisije, a pred sam nastup takmičara, obratila se Žiki.

- Nisam ga čula kako peva, sad ne znam ni šta bih mogla da ga pitam. Sačekaj Žiko, seci. Ja ne razumem koncept emisije - rekla je Slavica, a Žika je odmah odgovorio:

Slavica i Milan

Printscreen/AmiGShow

 

- Što nisi gledala kući? Šta si gledala? Mislio sam da ti ne propuštaš emisijiu „Nikad nije kasno“ Slavka moja - odgovorio joj je Žika.

Nakon toga Slavica je šokirala sve šaljivim odgovorom koji ni on nije očekivao.

- Čekala sam uživo da te vidim - rekla je Slavica.

Evo kako su izgledali Slavica i Žika dok su bili u najvećoj ljubavi

Podsetimo, Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić su bili u emotivnoj vezi pre nego što je pevačica volela fudbalera  Vladu Avramova. 

Veza pevačice i dve decenije mlađeg producenta nije bila nikakva tajna, a pričalo se i da je Jakšić pevačici pomogao na početku karijere. 

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismao krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - ispričao je ranije Žika

Podsetimo, Žika kraj sebe i danas ima mlađu devojku o kojoj ne želi da priča u javnosti, a nikada nije ni želeo svoje bivše partnerke.

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji - ispričao je svojevremeno producent, prenosi „Grand online“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading