Dragomir Despić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica sinoć se pojavio na promociji novog albuma kolege Igora Panića Nućija.

Zatim je otkrio i šta najviše voli da nosi, te istakao da sebe smatra skromnom osobom.

- Nemam para niti ih tražim! Malo para mi treba. Sve na meni je bižuterija, nemam para za nešto drugo! Ja sam skroman, obučem se u farmerke iz Turske. Teget je kad se crno ispere. Ne mogu da kažem koliko košta moj stajling jer sam sve ovo dobio na poklon. Vidite da je odrpano. Jednu stvar mi je tata poklonio - rekao je Desingerica.

Dragomir Despić

Foto: Printscreen/instagram

 

Na pitanje o zabrani nastupa u Crnoj Gori, reper je odgovorio da ne postoje nikakvi problemi u vezi toga.

- Sve je to super, tu samo ima ljubomornih pojedinaca, koji bi verovatno hteli da nastupaju u Crnoj Gori, ali ne može. Nisam tamo više nastupao jer se završila sezona, ali sve je u najboljem redu - ispričao je Desingerica.

Zatim je prokomentarisao postupak koleginice Teodore Džehverović koja je svojevremeno izjavila da sa njim ne bi snimila duet.

Teodora Džehverović

Foto: Instagram

 

- Ona kaže da neće?! Prvo bi trebalo ja da kažem hoću sa njom da snimim duet kako bi ona mogla da kaže da ne želi sa mnom. Sve je to okej, ona je to verovatno preventivno rekla kako bi skrenula pažnju.Nije me uvredila, ona je lepa jagodica, mekanica mala! - izjavio je Desingerica.

Nakon toga na ovu Despićevu izjavu Teodora je odlučila da mu odgovori.

- Moraš prvo da se setiš da me je tvoj producent zvao za duet i da dođem u studio da čujem pesmu, pa onda da bacaš fore, a i Pajak me je zvao pre pola godine da gostujem na vašem duetu, verujem da si to znao i hteo. Pozić od mekanice jagodice - napisala je  Teodora na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading