Bejbi Lazanja
Foto: Printscreen/Foto: K1

Bejbi Lazanja, hrvatski predstavnik na Evroviziji, oženio se  svojom dugogodišnjom partnerkom Elizabetom Ružić.

Ceremonija venčanja održana je u strogoj tajnosti, a sve je proteklo veoma intimno i u retro fazonu.

Gostima je bilo zabranjeno da fotografišu.

Bejbi Lazanja

Profimedia

 

Markov brat i Elizabetina najbolja prijateljica imali su čast da budu kumovi.

Podsetimo, u dokumentarcu koji je emitovan uoči "Evrovizije" gde je Lazanja stekao veliku slavu, muzičar je otkrio detalje o vezi sa izabranicom Elizabetom Ružić.

Ona je otkrila kako su se upoznali.

- Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: "Vidi koji zgodan lik". Zatim sam ga odlučila da ga dodam na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. veka - ispričala je Elizabeta, a on se nadovezao:

Bejbi Lazanja

Printscreen/HRTS

 

- Elizabeta mi je rekla da je, kad je došla kući, upalila svoju "heartbreak" plejlistu pesama jer je po njoj susret prošao grozno, ali po meni je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku: 'Ej, kad ćemo opet?' - rekao je muzičar.

Dodao je kako je ona nakon svega bila srećna.

- Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikada i da mi se lik više nikada neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Drugarica se već bila naživcirala misleći kako sam to uspela da zeznem - nadovezala se Elizabeta kroz smeh, piše 24sata.hr

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading