Marija Šerifović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Marija Šerifović šokirala je reakcijom na komentar Dragana Stojkovića Bosanaca u emisiji takmičenja "Zvezde Granda". 

Naime, nastup koji je izazvao najviše polemike i neslaganja među članovima žirija jeste nastup Maje Dameski (35) iz Beograda.

Maja je otpevala pesme "Treba vremena" i "Luče moje" nakon čega je dobila 4 glasa i to od Bosanca, Ane Bekute, Cece Ražnatović i Đorđa Davida, dok su Marija Šerifović, Mili i Viki Miljković dali panik dugme i ostali šokirani odlukom kolega.

- Kreni, Boske. Kreni, brko, 'ajmo, ćale - rekla je Marija i potražila od Bosanca da obrazloži zašto je ovoj kandidatkinji dao glas.

- Prijatno me je iznenadilo kad sam čuo Maju. Znam je od ranije, ona živi u Italiji i tamo je naučila da peva. Sad je došla ovde da se pokaže i da se bavi pevanjem kao što i zaslužuje. Majo, bilo je sitnih i beznačajnih grešaka na ovako teškim pesmama - počeo je izlaganje Bosanac i izazvao ciničan smeh kod Šerifovićeve, kojoj je potom poručio da ne čuje dobro i da se stopila sa prosekom.

"Zovite Hitnu"

U tom momentu Marija je počela da pada po stolu, da se hvata za majicu i ostaje bez daha zbog njegovog izlaganja sa kojim ni najmanje nije bila saglasna.

- Molim te, Vojo, zovi Hitnu pomoć za Bosanca, vidiš da nešto nije u redu - uglas su vikali Mili i Marija.

Bosanac je zatim Mariji i Miliju rekao da su nevaspitani, te pripretio da će i on isto raditi prilikom njihovog izlaganja.

- Pazi, kad meni nije dobro i koči mi se leva strana, kad je meni ovako, kako li je tek njemu kad mora ovako da priča - poručila je Marija, a zatim otkrila svoje mišljenje.

- Mislim da je ovo bila laž i kalkulacija. Devojko, ovo je bilo od 1 do 10 lagana petica, tačno na pola puta. Onaj vibrato, ukrasi, fraze, to ne ide. Bosanac, vidi, imaš 70 godina, ti sediš ovde umesto da ideš da pecaš, da uživaš, ja sa 58 idem u penziju ko gospođa. Ubila bih se da sedim ovde sa 70. Zbrinula sam i sebe i babu i dete i ne moram ništa - izjavila je Marija Šerifović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading