marija šerifović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Šerifović ušla je u žestoku raspravu sa Draganom Stojkovićem Bosanacem u emisiji takmičenja "Zvezde Granda". 

Naime, do sukoba je došlo nakon nastupa kandidatkinje Maje Dameski (35) iz Beograda kojoj je Bosanac dao glas, a čemu se Marija usprotivila. 

- Pazi, kad meni nije dobro i koči mi se leva strana, kad je meni ovako, kako li je tek njemu kad mora ovako da priča - poručila je Marija, a zatim otkrila svoje mišljenje.

- Mislim da je ovo bila laž i kalkulacija. Devojko, ovo je bilo od 1 do 10 lagana petica, tačno na pola puta. Onaj vibrato, ukrasi, fraze, to ne ide. Bosanac, vidi, imaš 70 godina, ti sediš ovde umesto da ideš da pecaš, da uživaš, ja sa 58 idem u penziju ko gospođa. Ubila bih se da sedim ovde sa 70. Zbrinula sam i sebe i babu i dete i ne moram ništa - izjavila je Marija Šerifović.

"Zovite Hitnu"

U tom momentu Marija je počela da pada po stolu, da se hvata za majicu i ostaje bez daha zbog njegovog izlaganja sa kojim ni najmanje nije bila saglasna.

- Molim te, Vojo, zovi Hitnu pomoć za Bosanca, vidiš da nešto nije u redu - uglas su vikali Mili i Marija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djoka

27.10.2024 12:20

Previše dozvoljava sebi. Da je Saša nije pozvao u žiri ko zna gde ji bila. Molitva se nikada neće ponoviti i ona to dobro zna pa tvrdi pazar . Grand joj sve organizuje pa sada napada ćoveka koji he bio legenda fok se ona igrala u pesku. Kako je nije sramota da se ovako ponaša. Svi nemaju pojma samo ona zna. Ona je dno dna u ovom kvazi žiriju.