"OVCE SU ZA ŠIŠANJE" Ljupka Stević oplela po kolegama, ne želi više da ćuti, sve priznala javno!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ljupka Stević nedavno je iskreno govorila o ponošanju svojih kolega sa javne scene.

Naime, Ljupka je iskreno govorila o ogromnim ciframa "tezgi" koje njene kolege forsiraju i koliko je zapravo pevački posao u ranim fazama postao precenjen.

- Kolege su toliko digle cene, to su basnoslovne cifre. Stvarno ne znam ko je lud da toliko plaća. Iskreno, kako neko može da košta 20, 30 ili 60 hiljada evra kada je tek počeo da radi pre nekoliko godina? To nema veze sa razumom - izjavila je Ljupka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je opisala kroz slikoviti primer kako to izgleda.

- Zamisli da doneseš kući novac za koji ljudi rade deset godina da bi ga uštedeli, a ti ga zaradiš za jedno veče - rekla je Ljupka, a zatim dodala:

- Ovce su za šišanje dokle god ima zainteresovanih. Menadžeri i pevači će ih šišati. Uvek sam bila realna i govorila ono što stvarno mislim - dodala je Ljupka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Takođe je otkrila i koliko je najviše bakšiša dobila jednom prilikomn na romskom veselju.

- Nisam ni brojala, mislim da je bio oko 5000 evra za jednu pesmu, čak nije bila ni cela - rekla je Ljupka za Ekskluziv.

Odlučila je da promeni delatnost i potpuno se posveti novom poslu

Podsetimo, Ljupka Stević već duže vreme uživa u medijskoj ilegali, a i diskografskoj pauzi, imajući u vidu da je dugo nismo imali priliku da vidimo na malim ekranima, a ni na važnim događajima.

Nedavno je gostovala u jednoj emsiji, gde je progovorila o zanimanju, kojem bi želela da se apsolutno posveti, imajući u vidu da po svemu sudeći, pravi pauzu na muzičkoj sceni.

Reč je o borbi za ljudska prava, a pevačica je tom prilikom i otkrila koga bi zastupala:

Foto: Printscreen

 

- To je više bilo u šali, kada sam javno govorila o tome, ali generalno volela bih da budem deo žena kojima ću im biti vetar u leđa. Najviše što me pogađa su samohrane majke, žene koje su prolazile razne turture, nasilje. Volela bih da budem deo tih žena, da stanem iza njih, ukoliko je to moguće. Ako bih mogla da biram, volela bih da zaštitim žene - izjavila je Ljupka tom prilikom.

Tvrdi da nema ništa manje saosećajna, kada je reč o njenim prijateljima i bliskim osobama:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Volim da budem tu za svoje prijatelje, a i lepo je kada imaš nekoga koga možeš da pozoveš koji god problem da imaš, ako treba nešto da se reši, neko ko može da stane iza tebe i da ti u tom trenutku kada ti to zaista treba i pomogne. Takva sam i ja takva kada je reč o mojim prijateljima -poručila je tada Ljupka za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading