Đorđe David
Foto: Alo/Alo

Đorđe David početkom godine je doživeo saobraćajnu nezgodu u Severnoj Makedoniji u kojoj je jedna osoba stradala.

Sada je, David u jednom podkastu ispričao šta se zapravo deisilo i kako se on oseća nakon svega što mu se dogodilo.

Đorđe David

Alo

 

- Promenio sam se u potpunosti od kad se to desilo, strahovito vodim računa kako i kada se krećem automobilom. Bila je jeziva magla te noći. Devojka je atumobilom ušla u suprotnu traku auto-puta. Doživela je direktan sudar, a ja sam naleteo na postojeće stanje. Vozio sam 117 na sat, na praznom auto-putu i sa minimalnom vidljivošću. Oduzeo sam gas čim sam ušao u tu zavesu, upalio sam daleka svetla, i to je to. Proganjaju me te slike i danas. Hiljadu slika kroz glavu mi je tada prošlo. Najpre jasna slika moje žene, ćerke, pa prvi poljubac, moj prvi put na sceni - rekao je Đorđe i nastavio:

Đorđe David

Alo

 

- Nisam osećao ništa, čak ni hladnoću. Razvalio sam vrata, jer se moja kabina okrenula i tako izašao. Auto me je u toj priči zaštitio. Ramenom sam otkinuo vrata i popeo se uzbrdo. Bila je tu neka žena koja je viknula: "Ti si sav krvav!". Kada sam se pogledao bila je to posekotina, kost mi se lepo videla - rekao je Đorđe u podkastu "Oslobođenje".

"Ceca mi je posle udesa pozajmila pare"

Podsetimo, po povratku u Beograd Đorđe David je upao u finansijske poteškoće.

Njegova koleginica Ceca mu je priskočila u pomoć, pozajmivši mu novac kako bi mogao da kupi novi automobil.

Đorđe David

Foto: Alo/A.Nalbantjan

 

- Došavši u Beograd (posle saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, prim. aut.) svi moji prijatelji su govorili i ja verujem da je to bilo iskreno: "Šta god da ti treba, javi se!" Jedino je ona rekla: "Ajde, dođi do mene" i bacila je kovertu ispred mene i rekla "Samo bez bilo kakvih raspravljanja s tobom. Znam da si u bunaru. Ovo je novac koji ti dajem da uzmeš neki auto jer znam da si bez automobila kao bez nogu. Čim budeš u prilici da to vratiš, molim te, vrati, a hvala Bogu radiš, sviraš, ovde si u žiriju. Molim te, nemoj da se raspravljamo da li ti to hoćeš da uzmeš ili nećeš da uzmeš jer ćemo ući u ozbiljan problem" - naveo je tada Đorđe, pa dodao:

Đorđe David

Foto: Alo/A.Nalbantjan

 

 - To negde pokazuje da dobro zna šta je muka i što je pokazalo da me zaista iskreno uvažava i poštuje i iskreno ceni sve to što radim. Kažem, imam drugare koji su sa replikom "Javi se za šta god" i iskreno verujem da su bili čisti u svemu tome, ali s obzirom da su muškarci i niko od njih nije rekao "hej, ajde dođi ovamo da uzmeš neku kintu da imaš da se kotrljaš". Ona pokazuje da taj njen osećaj za bližnjeg svoga, pa da li je to član familije ili prijatelj je neverovatan. Retki su bili takvi ljudi u mom životu - rekao je svojevremeno Đorđe za podkast "wtf radio".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading