Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Jovana Jeremić proslavlja prvu godišnjicu ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, vlasnikom poznatog lanca pekara.

Na veliki praznik, Svetu Petku, ovaj par obeležava značajan datum, a Jovana je tim povodom objavila posvetu partneru na Instagramu. 

- Godišnjica naše veze i našeg neformalnog braka. Moj drugi "muž" - napisala je Jovana, pa svom partneru uputila posebne reči:

- Hvala ti na svemu u ovom životu - što me i voliš i poštuješ. Pun krug. Jedno bez drugog može, ali odnos nije pun. Hvala ti što si me postavio na mesto koje mi pripada u tvom životu - kraljica tvoga srca. Što si mi pokazao i dokazao da zaslužujem samo najbolje. Što si mi ukazao na moje vrednosti, a korigivao moje mane. Što si potvrdio moj stav da biti džentlmen znači biti natprosečan muškarac koji sve što tka, koncem vezuje za nebo. Što svakog dana naučim nešto od tebe. Moj lave, ljupka te tvoja lavica - napisala je voditeljka.

 

 

Jovana Jeremić se javno obratila Draganovim sinovima

Jovana Jeremić je pre nekoliko dana proslavila 34. rođendan, a svi pogledi su bili uprti u njenog partnera Dragana Stankovića koji je na slavlje došao u društvu svojih sinova Miloša i Mihajla. 

Iako je i ranije isticala da je u dobrim odnosima sa naslednicima svog partnera, Jovana je to sada još jednom potvrdila kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa njima. 

- Jedna majka ne može(i ne treba) sve da rodi, zato Bog spoji. Po energiji - napisala je u opisu objave voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading