Dejan
Foto: Printscreen/Printscreen Prva TV

Voditelj Dejan Pantelić već godinama uživa u srećnom braku sa suprugom Mionom, s kojom ima dvoje dece.

Miona se retko pojavljuje u javnosti, ali je Dejanu bila najveća podrška tokom najtežih životnih trenutaka.

Dejan se povukao sa malih ekrana, a njegov život se drastično promenio 2012. godine, kada mu je dijagnostikovan tumor na krajnicima.

 

 

Uprkos ozbiljnoj zdravstvenoj borbi, uz pomoć svoje porodice, Dejan je uspeo da se oporavi i danas se posvetio mirnijem načinu života van reflektora.

Deki Pantelić se mesecima lečio u inostranstvu gde je i operisan, prošao najgore fizičke i psihičke lomove, na svu sreću iz svega izašao još jači, a u tome mu je dosta pomogla supruga Miona.

"Nisam smeo sebi da dozvolim da se predam"

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga. Iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan i supruzi ostavim toliki teret da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskreno je govorio Deki za „Story“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading