Nela Vidaković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nela Vidaković svojevremeno je progovorila o procesu vantelesne oplodnje, ali i o njenoj dugogodišnjoj borbi za potomstvo.

Kako je istakla, Nela je pokušavala na više načina da ostavari želju da postane majka.

- Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji dobili smo našu ćerku Anđeliju - naspisala je nedavno Nela

Nakon toga,  Nela je ispričala detalje samog procesa, te istakla i da je predosetila tačno momenat kada je ostala u blagoslovenom stanju.

- Probali smo razne travke, lekove, ovako onako, ali na kraju je jedino rešenje bilo da se okrenem medicini. Uspela sam hvala Bogu iz prvog puta da zatrudnim. Kada su mi ubacili embrione, znala sam da sam u drugom stanju. Prosto sam osetila - rekla je Nela, a onda otkrila i negativnu stranu vantelesne oplodnje:

- Opadala mi je kosa, pa onda hormoni. Ugojila sam se, pa mršavila, ali sada bih sve ponovila da mogu. U jednom trenutku sam primala 16 infuzija, a pošto se plašim igle, muž mi je pomogao u tome - rekla je Nela nedavno u jednoj emisiji.

Udata pevačica sve obelodanila, više ne želi da ćuti!

Podsetimo, Nela Vidaković je jednom poriliko otkrila da ju je muvao njen kolega Darko Lazić.

Na snimanju jednog muzičkog šou programa dobila je ružu od Darka, a kako kaže, njegovom šarmu je jedva odolela.

- Prišao mi je Darko i rekao - jao što ti je lepa kosa, danas sijaš, uvek sam dobijala tako neke komplimente - izjavila je Nela i dodala: 

Nela Vidaković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Darko Lazić mi je dao crvenu ružu pred svima. Bila sam zatečena, da nisam tada bila sa svojim suprugom verovatno ne bih mogla odoleti takvom šarmu, i ne čudi me što ga žene vole - izjavila je svojevremeno Nela.

Alo!/Hype

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading