goca
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Goca Tržan poznata po britkom jeziku, progovorila je o osudama ljudi koje je svojevremeno dobijala.

Najviše kritika je bilo na račun njene ljubavi, zbog toga što je već nekoliko godina sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem.

Tom prilikom, Goca je u jednoj emisiji ispričala i koji je savet njen izabranik Raša dobio od majke nakon saznanja da je sa pevačicom u vezi.

goca

Foto: Vladimir Marković

 

- Sa njim doživela nešto što nisam ni sa kim, trinaest, četrnaest godina u kojima sam se osetila najlepšom, najvoljenijom, a najviše sam volela. Da moj suprug odluči da ne bude više sa mnom, ja bih mu se zahvalila na svemu jer me je voleo najviše. Moram da spomenem da mu je jednom prilikom njegova majka rekla, ukoliko ima ozbiljne namere prema meni, mora biti svestan da ja imam dete i da je meni to na prvom mestu. Da on mora da voli moje dete i on to i radi. Svako ima pravo da uživa u svom životu kako želi, stereotipi ne smeju da postoje - rekla je Goca u emisiji "Magazin In".

Šokirala izjavom o initmi: Udarače od 4 sata ne podnosim

Podsetimo, Goca Tržan je neretko javno govori o tabu temama.

Tako je jednom prilikom u emisiji pričala o intimnim odnosima i istakla da isti treba da traje 12 minuta. 

- I to je predugo - rekla je Goca uz smeh, a potom objasnila da je o tome čitala u naučnim časopisima:

goca

Foto: Vladimir Marković

 

- To su naučni fakti. To sam pročitala u studijama nekih seksologa. Razlog je taj što u tih 12 minuta treba da se desi sve što treba da se desi. Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko, ti se ne maltretiraš sa gimnastikom i to je onda ok - rekla je, pa dodala:

- Ove udarače od četiri sata ne mogu da podnesem. Ti što misle nešto, nemaju pojma! Ima budala koji su na cijalisima, kamagrama, vijagrama... Družim se sa muškarcima koji sa mnom pričaju kao da sam muškarac - navela je u emisiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading