Miloš Miletić
Foto: Alo/Miloš Miletić

Nakon što je izdala dva albuma "Alfa" i "Omega", koji su stekli ogromnu popularnost, Karleuša je započela muzičku turneju, pa koncerte održava po brojnim trgovima i najvećim halama u celom regionu.

U nizu nastupa u regionu, Karleuša je nastupila i u Zeti, gde je izazvala pravi spektakl već po dolasku na aerodrom. I ne samo to.  Na putu do koncertne bine, pop zvezdin automobil opkolili su fanovi, te ih ni policijska pratnja koju je Jelena imala nije sprečila da joj priđu što bliže.

Miloš Miletić

Miloš Miletić

 

Ovaj uspeh koji je napravila u bratskoj Crnoj Gori došao je kao još slađi nego ostali budući da su nedeljama pre koncerta mrežama kružile peticije da se Jeleni zabrani ulazak u zemlju.

Kako bismo proverli kakvi su njeni utisci sa spekatkularnog koncerta koji je blokirao Zetu, kontaktirali smo je, a ona nije krila koliko je srećna i ispunjena zbog više hiljada fanova koji su je jedva dočekali.

- Jedva smo se probili do same lokacije. Kolona vozila je bila dugačka kilometrima do same Zete iako smo imali policijsku pratnju. Očekivala sam veliko interesovanje braće Crnogoraca, ali koncert je prevazišao i očekivanja organizatora kojima sam predložila da sledeći put obezbede helikopter. Drugačije je gotovo nemoguće doći do bine - našalila se Jelena i podsetila pojedine da su joj govorili da nikada neće zapevati u Crnoj Gori.

- Hvala divnoj publici, hvala policiji i ministarki saobracaja Maji Vukićević. Hvala svima iz organizacije što se desilo veče za pamćenje. Mnogi su govorili da neću zapevati u Crnoj Gori zbog mojih, ali eto, desilo se upravo suprotno. Ovde narod ne želi da deli, ne zna za podele i ne interesuje ih politika. Prepoznaju samo one koji im daju srce - zaključila je pop zvezda za Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading