Ceca
Foto: Alo/Alo

Svetlana Bubanja Bucka vodila je bitku sa tumorom, a kako je otkrila, tokom teškog periodu najveća podrška bila joj je dugogodišnja prijateljica, kuma i saradnica Ceca Ražnatović. 

Od koncertnih anegdota do emotivne podrške koju joj je Ceca pružila tokom teške borbe sa tumorom dojke, Bucka je otkrila koliko je važno imati prijatelje u ključnim trenucima. 

- Dešavalo nam se da u toku koncerta više ne može da izdrži u sandalama, pa ja priđem i skinem joj ih - rekla je Bucka u "Ceca show", prisećajući se i jedne anegdote sa muzičkom zvezdom. 

- Nakon koncerta u Sidneju, fanovi su prišli da se slikaju. Haljina je imala bretele i nosila se bez ičega gore. Stajala sam ispred i gledala da li je sve u redu. Videla sam da bretela puca, to je bila filmska scena. 

- Vidim kako se bretela razvlači, da će svake sekunde da pukne i ja sam bukvalno skočila preko fanova. U tom pucanju sam je uhvatila. Ostala sam tu pored nje držeći bretelu, nervirala sam fanove sve vreme dok je trajalo slikanje. Na svim slikama iz Sidneja sa fanovima sam ja - rekla je ona.

"Ceca mi je pomogla" 

Sa zahvalnošću je istakla da joj je Ceca u najtežim trenucima stajala uz rame, pružajući podršku kada joj je dijagnostikovan tumor.

- Prvi put sam otkrila tumor na grudima pre sedam godina, kad sam bila na turneji s Cecom. S nama je na tom koncertu bila i Mira Škorić, koja mi je, kao i Ceca, mnogo pomogla kad je reč operaciji. Mira je angažovala svog doktora i maksimalno mi je bila posvećena - ispričala je jednom prilikom Bucka. 

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading