Džej Ramadanovski
Rajko Ristić
Džej Ramadanovski

Rajko Ristić

Džej Ramadanovski, Foto: Rajko Ristić

J.M. kaže da ju je Ramadanovski zaveo na njegovoj američkoj turneji 2011. godine obećavao joj zajednički život i više joj se nikada nije javio po povratku u Srbiju. Ona tvrdi da je u međuvremenu rodila sina Adama i da je preko zajedničkih prijatelja sve to javila Džeju, koji je navodno izjavio da ga to ne zanima jer ne veruje da je dete njegovo.

 - Bila sam na njegovom nastupu u Njujorku, čekala sam kraj svirke, prišla mu i upoznala se sa njim. Popili smo piće u separeu, razmenili brojeve i počeli svakodnevno da se čujemo. Posle tri dana ponvoo sam otišla u diskoteku u kojoj je radio i tu smo se poljubili. Te noći sam prespavala kod njega i od tada smo se sve češće viđali - priča J.M., rodom iz Banjaluke i nastavlja:

 - Nedelju dana nakon njegovog povratka u Srbiju saznala sam da sam trudna. Pokušavala sma da ga dobijem na američki broj koji sam imala, ali bio je nedostupan - kroz plač priča Džejova bivša.

J.M. se konačno sastala sa pevačem, kada je on 2014. ponovo bio na turneji preko okeana. Savatala ga je posle nastupa i sve mu ispričala, međutim, on joj nije poverovao.

 - Rekao je da to nije njegovo dete i da ne pokušavam da ga hvatam na foru. Izgovorio mi je grozne stvari, ali ipak sam videla suze u njegovim očima i pitanje: "A, šta ako je zaista moje?" Imala sma potrebu javno da se obratim, ali ne da bih njega srozala. Adam je divno dete i presrećna sam što ga imam, samo bih volela da upozna svog pravog oca - završava Amerikanka, koja se prošle godine udala i ponovo zatrudnela sa sadašnjim suprugom.

Kada su novinari pozvali Džeja i saopštili mu ovu priču on se prvo smejao, a onda se naglo uozbiljio:

 - Ma šta kažete?! Ko vam se javio? Ma idi, to je fora neka. Ja s njom imam sina? To je budala koja želi da joj napravim dete! Daj bože da imam stotinu dece. Njih volim najviše, ali ovo stvarno ne znam, života mi! Jeste, bio sam više puta na američkim turnejama, ali ne poznajem dotičnu. Evo, upravo pravim decu po Štutgartu - poručio je Džej!

Komentari (4)

Lune

06.07.2016 15:46

@milica - Hm,hmm...al se deeca radujuuu, padale su jabuke ko kisa s sifonjera...?

Dema

06.07.2016 16:40

Ova priča neodoljivo podseća na onu u kojoj je glavni akter Miroslav Ilić.Taman se malo stišala bura kad ono...opet isti film samo drugi glumci.Ko li će se naći u sledećem?

Dino

06.07.2016 16:56

To je normalno na estradi.