Jarić ima novu devojku, a evo šta njegov otac kaže na to

Nikolina Marić | vip 2017-10-01 14:49:12 2017-10-01 14:49:12

Srećko Jarić u razgovoru za "Alo!" kaže da se redovno čuje sa unukama, ali da nije upućen u ljubavni život svog sina Marka

Milorad Milenković

Legendarni plejmejker Srećko Jarić, otac našeg bivšeg košarkaša Marka Jarića, za „Alo!” otkriva da ne obraća pažnju na komentare da je njegov sin veliki zavodnik, kao i da mu naslednik nije prijavio da će uskoro u njhov dom dovesti novu snajku.

- Medijski napisi da je moj sin veliki zavodnik ne smetaju mi, jer i ne čitam novine i jednostavno me ne zanima šta u njima piše - kaže Srećko Jarić očigledno revoltiran činjenicom da njegov sin svakodnevno puni stupce tabloida.

Jarić stariji dodaje da mu sin nije pominjao da ima novu devojku. Kada smo ga upitali da li je čuo za Markovu novu vezu, bio je vidno iznenađen.

- Kakva veza, sa kim je to Marko u ljubavi? Nije mi prijavio da ima devojku, tako da sam siguran da je nema - uveravao nas je Srećko, a potom je ispričao kako se Marko snašao kada je uragan „Irma“ pogodio Majami, gde živi bivši košarkaš.

- Marko se na vreme evakuisao. Spas od uragana „Irma“ pronašao je u Njujorku. Tamo je bio kada se katastrofa dogodila i sa nevericom je pratio dešavanja na Floridi. Ipak, sada se vratio u Majami. Hvala bogu, sa njegovom imovinom je sve u najboljem redu, tako da se sve dobro završilo - ističe Jarić za „Alo!” i dodaje i da su njegove unuke bile na sigurnom kada je došlo do katastrofe.

- Redovno se čujem sa mojim unukama Sijenom i Valentinom, i one su bile na sigurnom sa Adrijanom kada je uragan pogodio Floridu. Sačekali su da prođe pakao i kada je sve bilo sigurno, vratile su se u Majami- ispričao je legendarni košarkaš, a zatim se požalio da nije u formi zbog povrede kolena, pa ne može da ide na tenis, koji rekreativno igra godinama.

- Tenis više ne igram redovno, iako izgedam kao da sam u treningu, to je optička varka! Pre sam često igrao tenis i sa Markom i sa Nikolom, ali, nažalost, sada je to mnogo ređe. Imam povredu kolena, a pošto ne volim da gubim, bolje i da ne igram ako neću pobediti - zaključio je Srećko Jarić, koga smo sreli na humanitarnom teniskom turniru na terenima Novaka Đokovića u Beogradu.

Expand player
Pogledajte više