Filip Živojinović
Alo!/Rajko Ristić
Odvojen od  devojke:  Filip  Živojinović

Alo!/Rajko Ristić

Odvojen od devojke: Filip Živojinović, Foto: Rajko Ristić

Naime, Filip je se prisetio perioda kada je zajedno sa svojom majkom prisustvovao rođendanu slavnog košarkaša, pa je na popularnoj društvenoj mreži objavio njihovu zajedničku fotku.

- U čast početka "Final Four"- a, evo i jedan "throwback" sa mojom prelepom majkom sa rođendana našeg dragog Željka Obradovića, najuspešnijeg trenera u istoriji pomenutog takmičenja. Napred CSKA i Fener - napisao je Filip.

Kako se nikada nije eksponirala u medijima, ova fotografija je potpuno iznenadila Filipove pratioce, pa su prokomentarisali kako su u prvi mah pomislili da je na fotografiji sa drugaricom ili sestrom. 

 

 

 

Komentari (5)

Lana Schwartz

17.05.2016 21:21

Super!Vidim da su se mediji,koji su ranije bili uporni nazivajuci Filipa "sinom Lepe Brene",konacno prisjetili da ovaj lijepi momak Ima Isto Tako lijepu mamu,ljepsu I mladju od Fahrete!

Irma

18.05.2016 01:58

@Lana Schwartz - Svako je na svoj nacin lijep,svakom je svoja majka najljepsa.

Milica

18.05.2016 08:38

@Lana Schwartz - Prelepa zena. Gde su onom Bobi oci bile?

Lana

18.05.2016 11:40

@Lana Schwartz - Hvala BOGU, mladić IMA MAMU! Nebitno da li je lepa, lepša / od Brene...koja uopšte nije lepa / sva veštačka/ a kad progovori.../ ili je ružna...Žena je MAJKA I RODILA GA JE....

Maki 10

18.05.2016 13:14

Kako nebi bila ljepa kad ima 102 operacije na sebi+fotoscop+pre slikanja je dobro sredili ko da mu je vrsnjakinja.Brani svaka cas sto nije djecu svoju razdvajala od Filipa svaka maceha bi trebala biti ko ona a ne ko sto sam ja imala