Keba i Seve plešu
Alo.rs
Keba i Seve plešu
Ples svekra i snajke: Keba i Seve, Foto: Alo.rs

Dragan Kojić Keba upropastio je svadbu svog sina Igora i snajke Severine, otkrivaju gosti koji su bili na njihovom venčanju u nedelju u jednom beogradskom hotelu.

Folker je prekidao glamurozni program koji su mladenci organizovali, a na kraju se i podžapao sa naslednikom pred pred brojnim zvanicama.

Neki od njih tvrde čak i da je Igor vikao na Kebu zato što je tokom cele noći držao mikrofon i ponašao se kao voditelj programa.

"Sedi ovde i gledaj, nemoj da mi kvariš veselje", rekao je u jednom trenutku mladoženja svom ocu.

Izvor koji je insistirao na anonimnosti, kaže da su se gosti pitali - Ko se ženi ovde, Dragan ili Igor?

Kebina dugogodišnja prijateljica Zlata Petrović priznaje da je njen kolega bio šef parade, ali ona tvrdi da to njoj nije smetalo:

"Keba je prekinuo program koji su mladenci isplanirali, ali i bolje što je to uradio. On je osetio da fale narodnjaci, bez kojih nijedno veselje u Srbiji ne može da prođe. Nije mi bilo ružno ni čudno što je to uradio. Keba je dosta pevao, zvao je i mene, a želeo je da ispoštuje i sve svoje kolege", kaže Zlata.

S druge strane Nada Topčagić kaže da nju nije ispoštovao:

"Keba je uzeo mikrofon i od njega niko nije mogao da dođe na red. Mnogi su želeli da otpevam 'Jutro je', ali mi on nije dao. Došlo mi je da mu kažem 'Nemoj da daviš, čoveče'. Trebalo je da pusti mladence da svoj program sprovedu do kraja, bolje bi bilo", priznaje Nada.

Igor Kojić i Keba
Zaratili: Igor Kojić i Keba, Foto: Instagram/igorkojic

 

Komentari (11)

Dragomir

24.11.2015 08:06

Доста је било а сада на посао да се сакупља бакар!Крпимо шерпе лонци ... А тога нема више а било!Сада,бато,цептер који ни са бомбу немере да убушиш.

maćić

24.11.2015 08:54

@Dragomir - Oprostite Dragomire, ali komentar Vam je jako GLUP. Šta ste hteli da kažete, a da ima veze sa ovom svadbom?

pera

24.11.2015 08:58

@Dragomir - to nije skandal godine nego skandal decenije ako ne i veka! ne mogu da zamislim da ce se u skorije vreme desiti nesto skandaloznije od toga.

Dragomir

24.11.2015 14:19

@Dragomir - maćić,ša sam misleo toj sam i napisaja!A ti kao da ne razumeš?A da sam glup to je za diskusiju.Nisam ja za džabe doktorirao na temu ,,Zanošenje tela na krivinu,,!I ,ne daj bože,da ovo pročita moja Radojka našla bi te u roku za tri dana.Ti će da reziliš njejzinog čoveka protiv koga se udala pre 40 godina!Ostavila Seve kralja bakra a udala se za sakupljača bakra!Tako sam onomad pročit' o! DA NE PIŠEM O ONA 11 MINUTA KEKSA NA BRODU!

Рашо

24.11.2015 09:05

Циганска посла

Rašo II

24.11.2015 10:27

@Рашо - Kaže se ciganjska posla

jasnasimic81

24.11.2015 12:02

@Рашо - Postovani Raso, rodjena sam u gradu gde i Keba.Zelim samo da ti kazem da njegova porodica nema veze sa romima.Oni su Srbi.

Čiča Gliša

24.11.2015 09:21

Bio sam na svadbi i prisusvovao svađi. Sin je u pravu, jer je matori toliko u igri pritiskao snajku, da je bilo mučno za gledati.

хаххахха

24.11.2015 09:25

.. и тата би сине ...

021

24.11.2015 13:38

Na svadbu došo sve sam šljam i ološ sa estrade /ima malo izuzetaka/.

Kalča najprvi

24.11.2015 13:49

Bre, bre... šta je svima nama ? Ni jedno svadbeno veselje nije prošla glatko i svima da bude lepo ! Od tate NIKO nije mogao da dodje do mikrofona ? Kome je najveći merak bio - gostima ili ocu ? Kada udajete i ženite svoju decu uzmite mikrofon u ruke i nikome ne dajte ! Ako je neko pozvan na veselje , treba da ode i da se veseli a ako je "nadr...kan" , bolje mu je da sedi kući a ne da laprda i ogovara , posle veselja ! Svi su trebali da uživaju u sreći mladenaca i roditelja ! Mladenci-srećno!