Mina spopadala Mrku!

Sanja Arsić | vip 2015-12-03 22:38:50 2015-12-03 22:38:50

Pevačica Mina Kostić je nakon nekoliko čašica alkohola potpuno izgubila kontrolu i čitavu noć spopadala bivšeg ministra Milutina Mrkonjića. Njoj nije smetalo ni to što je došao u pratnji svoje devojke Ane Bekute, već mu je u jednom trenutku sela u krilo i šaputala mu na uvo.

Goran Srdanov

 

Ukoliko je tačna izreka „što trezan misli, pijan govori”, sudeći po ponašanju Kostićeve moglo bi se reći da je bacila oko na jaču polovinu svoje starije koleginice. Iako je na proslavu došla u pratnji dečka Apolona, to je nije sprečilo da se čitavu noć udvara Mrkonjiću. Nakon što se strasno ljubila sa svojom jačom polovinom naočigled svih kolega, odlučila je da umeša prste u odnos Bekute i Mrke.


- Mina se toliko napila jer je sve vreme nazdravljala, a malo je jela, pa je jedva stajala na nogama. U jednom trenutku je otišla do Ane i Dragane, ali se u povratku zaustavila kod Milutina. Prvo ga je grlila i šaputala mu nešto na uvo, a onda se uvalila u njegovo krilo. Kako je imala dubok dekolte, Mrkin nos je tačno bio u predelu njenih grudi.

 

Niko za stolom nije mogao da veruje šta se dešava jer se pevačica nije micala iz Mrkonjićevog krila, dok je njen dečko sve to gledao u neverici. U jednom trenutku, Dragana Mirković je povukla Bekutu za rukav kako bi joj ukazala na nemilu situaciju: „Pogledaj šta se dešava dok ti slikaš selfi“, rekla joj je koleginica, na šta je Ana samo odmahnula rukom i nasmejala se. Iako joj nije bilo prijatno, opravdala je taj Minin postupak količinom alkohola koju je Mina popila - kaže naš izvor sa lica mesta.

Expand player
Pogledajte više