Razvodi se Tanja Savić?

Informer | vip 2016-02-02 00:01:21 2016-02-02 00:01:21

Pevačica Tanja Savić je rešila da se konačno razvede od muža Dušana Jovančevića.

Mitar Mitrović

Pevačica je očajna, danima plače i žali se svojim prijateljima da više ne može da izdrži u braku, koji je od početka na klimavim nogama.

 - Tanja više ne može da izdrži sa Dušanom. Depresivna je, neraspoložena, stalno plače...Žalila mi se da je guši, ljubomoriše, meša joj se u posao...Očajna je! Ja sam joj rekla da više ne okleva, nego da se razvede. "Hoću, moram, zbog Dušana propadam" - priča Tanjina drugarica.

Ona kaže da Tanja strahuje da će joj Dušan odvesti decu u Australiju, što je pokušao pre dve godine.

- Dušan je tada uzeo Đorđev i Maksimov pasoš i hteo da ih odevde u Australiju. Tanja se plaši da bi to moglo ponovo da joj se dogodi. Čak i kad ih ne bi odveo, ona je uverena da ne bi mogla da ima normalan odnos sa Dušanom i da bi se stalno svađali i prepirali, što bi na njihove sinove uticalo katastrofalno. Uvrtela je sebi u glavu da ne bi mogla sama da ih odgaja - tvrdi Tanjina drugarica.

Pevačica je bila nedostupna za komentar, a njena majka Živana je potvrdila "da joj se ćerka i zet svađaju"

 - Pa normalno je da se nekad i posvađaju. Žive zajedno toliko dugo, ne mogu 24 sata dnevno samo da se vole. Kažite mi bar jedna bračni par koji se nikad nije posvađao. To ne postoji - iskrena je Živana, koja naglašava da bi i kad bi došlo do razvoda podržala ćerku.

 - Svi oni koji imaju decu znaju o čemu pričam. Ne postoji svađa ili situacija koja može roditelje, a pogotovu majku, da odvoji i posvađa sa decom. Meni je najbitnije da moja Tanja zna da sam ja za nju uvek, šta god da se desi i to je najbitnije.

Expand player
Pogledajte više