Snežana Dakić iskrena o privatnom životu: Voditeljka ispričala sve o promeni profesije, idealnom muškarcu i promašajima!

Blic/M.P. | vip 2020-04-28 22:10:37 2020-04-28 22:10:37

Kaže da muškarci danas uglavnom biraju nedovršene žene jer su nesigurni i ljubomorni

Instagram/printscreen

Ulazak u šestu deceniju života ujedno je bio razlog da sumira utiske, a vremena sada ima napretek.

- To mora da bude svetski čovek: duhovit, šarmantan, harizmatičan. Imam davno postavljen model, koji se teško nađe: da bude spoj poetike i muževnosti, a da nije zanemario fizički izgled. Da je pored toga ostvaren, jer samo tako neće da me ugnjavi svojim kompleksima, - rekla je voditeljka.

Ona smatra da su danas odnosi između muškaraca i žena poljuljani.

- Dosta sam analizirala muškarce: jako su razmetljivi, vole da se hvale, da obećavaju, a u stvari su vrlo nesigurni. I beže od odgovornosti. Radije biraju nedovršene žene, koje treba dopuniti i zakrpiti. Potpuna sam i srećna, pa mi ne treba pametnjaković da mi objasni šta da radim. Ne osećam gorčinu prema muškarcima, samo sam realna. A za ljubav, stvarno bi morao da me fascinira svojom moći i harizmom, a takvog ne vidim nigde. Morao bi da bude ozbiljna zverka da bih ga pustila da mi poremeti život.

- Samostalne se probijaju i stiču, ne trpe lažne odnose, ali u toj borbi ponekad ogrube i postanu neprivlačne za vezu. Zavisne odlično plivaju od muškarca do muškarca i tako sebi završavaju stvari u životu. One u tome ne vide nikakav moralni problem, pošto veruju da svaki muškarac ima svoju ulogu: da pomaže ženi. Postoji i hibridna vrsta: samostalne preko muškaraca, uglavnom tuđih - poručuje voditeljka, koja kaže da neće još uvek da se povlači iz medija:

Expand player
Pogledajte više