Vendi pokazala međunožje!

M. K. | vip 2015-08-19 21:49:29 2015-08-19 21:49:29

Vesna Vukelić Vendi nedavno je nastupala u Šidu pod jednim šatorom i tom prilikom gostima je pokazala međunožje.

Promo


U kratkoj suknjici i uskom korsetu Vendi je pevala duže od tri sata i napravila odličnu atmosferu. Šator je bio pun, a mnogo više je bilo muške publike, koja je uživala u pevačicinom stasu.


- Vendi je pevala u Šidu na njihovoj slavi koju grad slavi svake godine. Bila je prava atrakcija jer i oni koji nisu sedeli u objektu u kom je ona pevala nakratko su zastajali da je vide. Non-stop je igrala i šetala od stola do stola, stvarno je napravila odličnu atmosferu. Nije dozvoljavala niko da je pipa, hvata i da joj stavlja bakšiš gde stigne. Novac za pesmu isključivo je mogao da joj se da u ruke. Duže od tri sata je nastupala, a pošto je imala kratku suknju, dok je igrala, nije baš vodila računa, pa smo imali priliku da vidimo malo i njene gaćice - kroz osmeh nam priča izvor koji se našao na licu mesta.


Podsećanja radi, Vendi često nastupa na vašarimo ispod šatora i ona to ne krije. Na “jutjubu” postoje snimci o tome kakvu atmosferu Vukelićeva pravi, pa nas zato i ne čudi zašto je dobila nadimak Kraljica vašara.

Expand player
Pogledajte više