Vesna je kao vino (FOTO)

Ekipa VIP | vip 2015-08-18 23:36:55 2015-08-18 23:36:55

Pevačica Vesna Zmijanac odlučila je da se opusti u jeku letnje sezone, pa je na odmor u Antaliju otišla sa operskim pevačem Nikolom Mijailovićem, sa kojim je svojevremeno bila u vezi.

promo


Da li su muzičari iz različitih branši obnovili ljubav, ostaje da vidimo kada se vrate u Srbiju.
Atraktivna plavuša, iako gazi 58. godinu života, izgleda kao milion dolara, a da je toga svesna, pokazuju fotografije na kojima Vesna ponosno pokazuje svoje telo. Njene grudi, zbog kojih su muškarci bivše Juge ludeli, i danas izazivaju ogromnu pažnju.

 

Kako saznajemo, u trenutku kada je pevačica ušla u vodu obučena samo u belu košulju ispod koje nije imala brushalter, svi su s nesrpljenjem čekali da izađe iz mora. Dobili su ono što su i očekivali jer su bujne pevačicine grudi bile na izvol’te. Bela košulja potpuno se pripila uz njeno telo, pa su se ispod ocrtavale i bradavice ove seksi dame.

 


- Vesna i Nikola su u luksuzni rizort u Antaliji stigli pre nekoliko dana. Njih dvoje se ne razdvajaju, a on, iako je mlađi, brine o Vesni. Svi gosti oduševljeni su kako izgleda srpska pevačica, za koju su čuli da je nekada harala Jugoslavijom. Ona se često na plaži sunča u toplesu i vrlo ponosno pokazuje svoje telo sa svim čarima i nedostacima - kaže naš izvor koji letuje na istom mestu.


Očigledno je Vesna odlučila da se, dok njena ćerka Nikolija i budući zet Relja uživaju u Grčkoj, malo posveti sebi. Ona nikada nije krila da je i posle veze sa Nikolom, dok se zabavljala sa Željkom, i dalje bila u kontaktu sa Mijailovićem.

Expand player
Pogledajte više