PARIS HILTON PROGOVORILA O TRAUMAMA! Bogata naslednica je doživela teške trenutke, izjavila da je bila ponižavana!
EPA

Iako mnogi bogatu naslednicu Paris Hilton, ćerku vlasnika lanca hotela “Hilton”, gledaju samo kao razmaženu bogatašicu,  ona je mnoge svojim izjavama o traumama iz detinjstva uspela da razuveri.

Iako je sada pronašla sreću kraj supruga Karterom Reumom sa kojim za svoj divan dan uživa na jahti i peščanoj plaži, mnogi nisu znali za zlostavljanje koje je proživela kao tinejdžerka kada su je roditelji poslali u školu za “prevaspitanje”, a sve to je otkrila u svom dokumentarcu “This is Paris”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- To je trebala da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio da sve nas slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su da nas zastraše, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu – ispričala je Paris nakon 20 godina ćutanja.

OVO JE SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA! Bavi se opasnim sportom, retko ga viđamo, a ovako izgleda (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading