OVAJ MUŠKARAC JE BOGATIJI OD KRALJICE ELIZABETE! 10 godina je u penziji, a dnevno zaradi preko 7 MILIONA FUNTI!
Profimedia

Oni koji ne vole Bekamove tvrde da se Viktorija i Dejvid Bekam ne mogu razvesti, kao i da to ne čine jer bi tako izgubili značajan deo svog bogatstva.

Brend "Bekam", prema procenama londonske škole marketinga vredi više od kraljice Elizabete II. Bivši fudbaler i njegova supruga nekadašnja pevačica, a danas dizajnerka Viktorija Bekam zajedno su od 1997. godine. Nakon što su se 1998. godine verili, par je dobio prvog sina Bruklina. Venčali su se godinu dana kasnije, a u braku su dobili još troje dece, Romea, Kruza i ćerku Harper. 

Bekamovi

Profimedia

 

Svi su od rane mladosti angažovani u svetu mode, te tako novac samo "kaplje". Bruklinu i Romeu kum je slavni pevač Elton Džon, a kuma im je Elizabet Harlei. Sva tri sina trenirala su fudbal u Arsenalovoj školi, a jednom je neko rekao da samo jedan komad njihove odeće verovatno košta više nego ceo ormar običnog čoveka.

Najveći deo prihoda dolazi iz tri izvora: novca koji Dejvid i dalje zarađuje zahvaljujući fudbalu, novca koji donosi sam brend "Bekam" - "Beckham Brand Holdings" i Viktorijine modne industrije. Samo od svog brenda dnevno zaradi i do 50 hiljada funti, piše Daily MailPored toga, Viktorija je vlasnik i “Moody Productionsa” koji je 2019. poslovao sa preko 10 miliona funti dobiti. Spekuliše se a zarada u međuvremenu porasla.

Prema pisanju „The Mirror-a“, samo je prošle godine zabeležio prihod od 17,4 miliona funti koje je zaradio od prodaje parfema, luksuznih satova, odeće i obuće na kojima se nalazi njegovo ime.

Dejvid je nedavno predstavljen kao novi ambasador Maseratija i snimio je promotivni video, a potvrdio je i da će glumiti u Diznijevoj seriji kao mentor tima mladih fudbalera, za šta je potpisao milionski ugovor.

bekam

Shutterstock

 

Bekamovi pored brojnih unosnih poslova u svom vlasništvu imaju nekoliko nekretnina čija se vrednost meri milionima dolara. Njihov stan u zapadnom Londonu vredan je 35,1 miliona funti, dok imanje u Kotsvoldsu vredi 6 miliona funti. Svemu ovome, Dejvid je pridodao nekoliko unosnih ugovora s kompanijama “Samsung”, “Adidas”, “Pepsi”, “H&M” i mnogim drugim, a danas to činje i njegova deca

Bekamovi očito znaju kako pametno zaraditi, pa mogu punim plućima da uživaju ​​u životu. Kao roditelji četvoro dece, ponekad im je potreban odmor od svega.

POZNATI REPER UPUCAN SA 40 HITACA! Policija još uvek traga za počiniteljem!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading