SUMNJA SE NA SAMOUBISTVO! Legendarna pevačica pronađena mrtva, ćerke slomljene od bola
EPA

Naomi Džad, legendarna pevačica pronađena je mrtva, a kako prenose strani mediji sumnja se na samoubistvo.

Naomi Džad, preminula je u 77. godini, a njene kćerke izdale su saopštenje o smrti majke.

- Slomljene smo. Naša majka je preminula usled mentalne bolesti. Kako smo je mi volele, znamo da su je tako voleli i fanovi. Trenutno smo u neistraženoj teritoriji dubokog bola - kratko su saopštile njene kćerke.

 

 

Naomi je, naime, bila deo proslavljenog kantri dua The Judds, i majka glumice Ešli Džad i pevačice Vajnone Džad.

Ranije je govorila o svojoj borbi sa depresijom, rekavši da je nakon što je njena grupa prestala da ide na turneje, upala u "duboku crnu rupu".

Nije napuštala kuću i po sopstvenom priznanju, nije ustala sa kauča dve godine.

- Fanovi me gledaju sa šljokicama i dragim kamenjem, i to jesam ja. Ali onda bih otišla kući i ne bih izašla tri nedelje. Nisam menjala pidžamu, nisam održavala normalnu higijenu tela. Nisam mogla da izađem iz rupe u koju sam upala i dve godine sam provela na kauču - rekla je ona.

 

 

- Tada sam našla zgodan most s kojeg bih skočila. Eto, toliko mi je bilo loše, da sam blizu kuće birala mesto za samoubistvo - rekla je ona.

Naomi je u nedelju trebalo da bude uvedena u Kuću slavnih na osnovu dostignuća iz višedecenijske karijere, ali je samo dan ranije pronađena mrtva.

DOŠLO DO IZMENE U POSLEDNJEM TRENUTKU Otkriveno koja poznata voditeljka će se naći u timu Ane Đurić Konstrakte na Evroviziji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading