"KOKAIN JE BIO MOJA LJUBAV" Bivši muž Kloi Kardašijan otkrio da bi se pomirio sa njom, pa progovorio o  POROCIMA
Foto: Printscreen/instagram

Lamar Odom, košarkaš i bivši muž Kloi Kardašijan, otvorio je dušu o svojoj prošlosti, te ispričao sve o korišćenju nedozvoljenih supstanci, ali i odnosu sa nekadašnjom suprugom.

Poznato je da je Lamar završio u bolnici 2015. godine, kada se borio za život, a on sada tvrdi da se nije predozirao tada, već da ga je vlasnik bordela u kom je bio pokušao ubiti dajući mu tablete. Međutim, nema objašnjenje zašto je taj čovek želeo da mu oduzme život.

amar navodi da je otišao u poznati bordel u Nevadi, popio jedno piće, a tri dana kasnije se probudio u bolnici, nije mogao da govori niti hoda.

- Droga je bila moja devojka, imao sam ženu i kokain - izjavio je Lamar, te priznao da je čak i Kloi nagovarao na "neka sr*nja".

Lamar je u dokumentarcu ispričao da je Kloi bila ljubav njegovog života i da žali zbog svojih postupaka. On je dodao i da bi je rado ponovo video, kako bi ispravili stvari. 

Podsetimo, Kloi je sve vreme bila uz Lamara dok je bio u bolnici, pa čak i neko vreme tokom njegovog oporavka, iako su se rastali neposredno pre toga.

Kardašijanova je kasnije započela vezu sa još jednim košarkašem Tristanom Tompsonom, sa kojim je dobila ćerku, a u avgustu ove godine i sina, uz pomoć surogat majke. 

Zbog njegovih prevara često su raskidali, a kap je prelila čašu kada je, samo mesec dana pošto je začet njihov sin, saznala da je Tompson dobio dete sa drugom ženom. 

PREMINUO SLAVNI MUZIČAR Porodica saopštila tužne vesti, kolege se opraštaju, A UZROK SMRTI NIJE OTKRIVEN

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading