POČELA EVROVIZIJA Kralj Čarls otvorio takmičenje, svi u čudu: Šta se ovo desilo?
Foto: Printscreen/Skrinshot/Youtube/Eurovison

Britanski kralj Čarls sa suprugom, kraljicom pratiljom Kamilom, danas je svečano otvorio "Evroviziju" u Liverpulu nakon čega je zvanično počela, pred početak proba takmičara, dok se prenosi polufinala i finala održavaju od 9. do 13. maja.

Njih dvoje su predstavili velelepnu scenu, nakon čega su obišli dvoranu, a izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se kraljici Kamili najviše dopala scenografija predstavnika Srbije, Luka Bleka.

Pritiskom na dugme, kralj Čarls i njegova supruga Kamila osvetlili su velelepnu scenu ovogodišnje "Evrovizije" u Liverpulu, prenosi RTS.

Posle toga, organizatori takmičenja su kraljevski par poveli u obilazak bine i cele dvorane, a razgovarali su i sa čelnicima Bi-Bi-Sija, koji je organizator ovogodišnjeg festivala, te sa voditeljima takmičenja.

Izvršni producent takmičenja Li Smitherst je na društvenim mrežama podelio kako je kralj Čarls sa suprugom obišao dvoranu u Liverpulu, a da se njoj, prilikom obilaska dela sa rekvizitima, najviše dopala scenografija koju će u svom nastupu koristiti predstavnik Srbije.

Luk Blek će, podsetimo, nastupiti treći u prvom polufinalu 9. maja.

VELJKO BRIŠE SUZE Ovako je protekao porođaj Bogdane Ražnatović, prikazani svi detalji dolaska na svet malog Krstana! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading