Mejtu Peri
Foto: Alo/Profimedia

Krajnji zahtev obožavatelja serije "Prijatelji" da se izbaci scena koja je, navodno, "predvidela" smrt Metjua Perija, glumca poznatog po ulozi Čendlera Binga u ovoj popularnoj seriji, pokrenuo je brojne komentare na društvenim mrežama.

Kako je Peri preminuo u 54. godini, a njegovo telo pronađeno u đakuziju u njegovom domu u Los Anđelesu, javnost još uvek nema zvanične informacije o uzroku smrti. Međutim, nakon vesti o njegovoj smrti, na društvenim mrežama se proširila jedna scena iz pete epizode sedme sezone "Prijatelja", koja je prvi put prikazana 2000. godine.

Metju Peri

Profimedia

 

U spornoj sceni, Čendler i njegova verenica Monika Geler (Kortni Koks) poziraju za fotografije kojima će najaviti venčanje. Međutim, Čendleru je teško da se prirodno nasmeje, pa Monika pita: "Šta ti je s facom?". On odgovara da bi fotografija trebalo da govori o njihovom venčanju, a ne da izgleda kao da je lokalna žena spasila utapajućeg kretena. Na to, fotograf počinje da se smeje, što Moniku iznervira, pa mu kaže: "Hej, nemoj da mu se smeješ! On je moj utapajući kreten."


Ova scena, koja je ujedno i poslednja u kojoj se pojavljuje Peri, sada deluje prilično jezivo i na društvenim mrežama se mogu pročitati brojni komentari poput "Može li ova scena biti jezivija?", "Ova scena ne zvuči dobro nakon vesti o uzroku njegove smrti" ili "Moraju da izbace ovu scenu iz serije. Praktično su predvideli budućnost.".

Ipak, treba napomenuti da ova scena nije bila predviđanje Perijeve smrti, već je snimana mnogo godina pre nego što se to dogodilo. Ipak, činjenica da je ova scena sada dobila drugačije značenje, učinila je da se obožavatelji zamisle i da sa nostalgijom pogledaju poslednje scene sa Perijem u seriji.

 

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading