Rubi Frank
Foto: Printscreen/Foto: NBC

Slavna jutjuberka i majka šestoro dece, Rubi Frenk i njena poslovna partnerka Džodi Hildebrandt, osuđenje su na zatvorku kaznu u trajanju od 1 do 15 godina.

Ona su se izjasnile krivim po četiri tačke optužnice za zlostavljanje dece, a maksimalna kazna za ovo delu, za svaku od njih, mogla bi da iznosi i 60 godina.

Rubi je jecala na sudu u utorak uoči izricanja presude, a krajem prošle godine pojavile su se šokantne tvrdnje da je Frenk godinama zlostavljala decu, uključujući optužbe da ih izgladnjuje i koristi lepljivu traku kako bi im vezivala usta.

U sporazumu o izjašnjavanju o krivici, Frenki je priznala da je mučila svog sina od 22. maja do 30. avgusta tako što ga je terala na višečasovne fizičke poslove, letnji rad na otvorenom i izolaciju od drugih ljudi bez pristupa knjigama, sveskama ili elektronici.

Podsetimo, Frenk je postala internet senzacija zahvaljujući svom Jutjub kanalu "8 Putnika" u kojem su njeni milioni gledalaca gledali kako ona, a potom i suprug Kevin Frenk, odgajaju, i vaspitavaju, svoje šestoro dece.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading