Piknik benda
Foto: Printscreen/Printscreen

U koncertnoj hali "Krokus siti hol" u Moskvi sinoć se desio teroristički napad u kojem je ubijeno nekoliko desetina ljudi.

Izvođači "Piknik benda", koji je nastupao kada su teroristi napali dvoranu, nisu povređeni tokom pucnjave u Krokus siti holu.  Ovu informaciju je potvrdio menadžer benda Jurij Černiševski, a sada su se oglasili i oni zvaničnim saopštenjem.

Danas se u Krokus siti holu dogodila tragedija čije razmere još ne možemo da procenimo. Pratimo vesti u iščekivanju zvaničnih informacija - napisali su oni i dodali:

Moskva

TANJUG/ VASILI PETROVIĆ

 

Muzičari i menadžment benda su živi i van opasnosti - piše u saopštenju.

Podsetimo, najmanje 60 ljudi ubijeno, a više od 140 ranjeno, kada su maskirani napadači otvorili vatru uoči koncerta u tržnom centru i koncertnoj dvorani "Krokus siti" na severozapadu Moskve. Zvanične potvrde o poginulima i povređenima još nema. Čule su se i eksplozije, pretpostavlja se da su napadači bacili bombu. Islamska država preuzela je odgovornost za napad, ali još nema potvrde njihovih navoda. Predsednik Rusije Vladimir Putin poželeo povređenima brz oporavak, a oglasili su se i brojne domaće javne ličnosti, više o tome u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading