Saša Baron
Foto: Profimedia/Profimedia

Britanski komičar Saša Baron Koen poznat kao čuveni Borat i glumica Isla Fišer, razvode se nakon 14 godina braka, prenosi Page Six.

Navodi se da su se oni razišli još prošle godine, u tajnosti. Ipak, sada su to podelili i sa javnošću.

Saša Baron

Printscreen

 

Fišerova je u emotivnoj objavi, uz zajedničku fotografiju sa Sašom, napisala:

- Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, napokon spuštamo svoje rekete. Zajednički smo 2023. godine podneli zahtev za razvod braka. Uvek nam je prioritet bila naša privatnost pa smo u tišini prolazili kroz ovu promenu. Zauvek delimo predanost i ljubav prema našoj deci - napisala je glumica.

Par se venčao i martu 2010. Imaju troje dece: ćerke Oliv (17), Elulu (13) i sina Montgomerija (9).

Ova objava dolazi nakon što je Rebel Vilson iznela šokantne tvrdnje o svom iskustvu sa komičarom Sašom sa "č****m" u svojim novim memoarima, Rebel Rising.

Rebel je glumila Sašinu devojku u komediji Braća Grimsbi iz 2016. i iznela niz navoda o njenom neprijatnom iskustvu tokom snimanja. Navela je da bi na setu filma koji je režirao Luis Leterije, Saša od nje tražio da se skine za scene uprkos njenom pravilu „zabrana golotinje“, u nizu tvrdnji za koje je Saša odlučno negirao i rekao da su u suprotnosti sa dokazima.

U odlomku memoara do kojeg je došao Pipl magazin, ona je šokantno navela da je Saša tražio da mu 'gurne prst u gu*icu' jer je mislio da će to biti smešna scena u filmu i tvrdila je da 'osećalo kao da je [on] se*sualno uznemiravao mene'.

Navela je da se osećala „potpuno nepoštovana, što je dovelo do toga da sam se prema sebi ophodila sa još više nepoštovanja tako što sam se hranila na krajnje nezdrav način“.

Saša Baron Koen

Profimedia

 

Rebel je tvrdila da je Saša tokom snimanja više puta „spominjao da je želeo da budem gola u budućoj sceni“, za šta je ona tvrdila da „ni na koji način nije bitno“ za zaplet filma. U svojoj knjizi napisala je: „Osećala sam se kao da bi svaki put kada bih razgovarala sa SBC-om, on spomenuo da želi da budem gola u budućoj sceni. Bila sam kao, "Ha, ne radim golotinju, Saša".'

Rebel je tvrdila da ju je navodno pozvao pomoćnik proizvoda za dodatnu scenu tokom snimanja u Kejptaunu u Južnoj Africi. Rekla je: „U redu, pa, snimićemo ovu dodatnu scenu“, kaže SBC. 'Onda on spusti pantalone', SBC kaže vrlo bitno: „OK, sada želim da mi gurneš prst u guzicu. A ja sam kao, 'Šta?? … Ne!!''' Rebel je tvrdila da je bila šokirana i da je želela da se izvuče iz toga, dodajući: „Sada sam se uplašila. Htela sam da odem odatle, pa sam na kraju napravila kompromis: ošamarila sam ga po guzici i improvizovala nekoliko replika kao lik.'

Rebel Vilson

Foto: Printskrin

 

Glumica iz filma "Deveruša" je takođe tvrdila da je pristala na scenu se*sa sa Sašom samo nakon nekoliko prepravljanja i prisetila se da je navodno rekla producentima da neće promovisati film pre njegovog objavljivanja.

Kurir

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading