smrt glumci
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Vest o smrti Ijana Geldera, zvezde serije "Igra prestola", pogodila je mnoge. Glumčev suprug, Ben Daniels, podelio je tužnu vest u utorak uveče na Instagramu, izražavajući svoju duboku tugu.

Gelder i Daniels bili su u vezi od 1993. godine, upoznali su se dok su zajedno radili na produkciji komada "Zabavni gospodin Sloun" Joea Ortona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben (@bendanielsss)

Ben je napisao:

- Sa ogromnom tugom i teškim srcem razbijenim na milion komada pišem ovu objavu da objavim smrt mog dragog muža i životnog partnera Ijana Geldera. Ijanu je u decembru dijagnostikovan rak žučnih kanala, a juče je preminuo u 13.07. Prekinuo sam sav posao da bih bio njegova negovatelj, ali niko od nas nije imao pojma da će sve biti tako brzo. On je bio moj apsolutni kamen i bili smo partneri više od 30 godina. Bio je najljubaznije, najvelikodušnije ljudsko biće. Bio je divan divan glumac i svi koji su radili sa njim bili su dirnuti njegovim srcem i svetlošću. Iskreno, ne znam šta ću bez njega pored mene. Sa takvom hrabrošću se nosio sa svojom strašnom bolešću, bez samosažaljenja. ikad. Bio je izvanredan i nedostajaće mi. Ova slika je snimljena u vreme Božića nakon što sam ga izveo iz bolnice i iako je tamo prošao kroz najgore tri nedelje, još uvek možete videti njegovu radost i ljubav kako sijaju. Dobro se odmori moj slatki Chianni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading