Terezija Fišer
Foto: Profimedia/Profimedia

Rijaliti učesnica, manekenka i takmičarka za Top model Terezija Fišer je ogromnu, svetsku popularnost stekla zahvaljujući dugim nogama, ali one nisu samo "dar od boga" već ih je dvaput produžavala specijanom metodom u bolnici.

Nemica je nedavno na svom Instagram profilu objavila mini-galeriju fotografija, uz potpis da konačno privodi kraju osmogodišnji proces produživanja nogu. Tim činom je šokirala region, a kada je otkrila zbog čega je to radila, nastao je muk.

Kako je istakla, glavni krivac što se uopšte upustila u bolnu i skupu proceduru produžavanja nogu bio je njen sada već bivši suprug.

Terezija Fišer

Prinstcreen/Instagram

 

- Rekao mi je: "Ako uradiš to za mene, uvek ću te voleti i nosiću te u naručju" - opisala je Terezija, koja je pre prve operacije bila visoka 170 centimetara.

- Ali, sebe sam uvek smatrala niskom osobom i to mi je smetalo. Posle muževljevih reči, upala sam u tešku depresiju, a sada sam ponosna na svoje duge, duge noge - istakla je Terezija, koja se u međuvremenu razvela i ponovo udala za, kako je navela, čoveka iz svojih snova.

Inače, sve je počelo 2016. kada je Terezija imala 24 godine. Tada je, na nagovor supruga otišla na prvi zahvat istezanja nogu i produžila ih je za 8,5 centimetara.

Potom je, po sopstvenoj želji, to uradila još jednom. Drugi put je tražila da joj lekari "kupe" još 5,5 centimetara i tako je, posle dva "tretmana" porasla za 14 centimetara.

Ukupno je imala osam operacija, koje je platila nešto više od 100.000 evra. 

- Platila sam ukupno 112.000 evra za dve operacije. Uz to, za dva uklanjanja noktiju 14.000 evra, za fizioterapiju 12.500 evra, za osteopatiju 4.500 evra i za razne lekove 3.000 evra. Ukupno sam potrošila više od 146.000 evra i da, svaki cent sam platila od honorara za modeling - precizirala je za nemačke medije Terezija, koju su mnogi osudili zbog, kako su rekli, suludog hira.

Terezija Fišer

Prinstcreen/Instagram

 

- Bolove koje sam osećala, kako fizički, tako i psihički, ne mogu da vam opišem. Danas imam 184 centimetara visine sa mojim novim nogama i presrećna sam. Osam godina dug proces, konačno se završava - navela je Terezija, kojoj su lekari ugradili metalne eksere u određenim delovima nogu. Svakog dana su ih proširivali za po jedan milimetar i tako tri meseca. Konačno, pre nekoliko dana, uklonjene su joj glavne šipke iz nogu.

Kako je na kraju istakla, sve vreme uz nju je bio drugi suprug, stomatolog Štefan Klajzer, koji je, kako je nedavno potvrdila, 26 godina stariji od nje. 

Alo/Ona. rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading