šenon doerti
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Zvezda "Beverli Hilsa" i "Čari", Šenon Doerti, borila se sa opakom bolešću gotovo deceniju, ali je nažalost preminula u 53. godini.

Iako je često isticala da je svesna da zbog brojnih metastaza neće još dugo živeti, ipak je gajila nadu.

U svom podkastu "Let’s Be Clear", glumica je otkrila da je napravila plan za svoju sahranu i dogovorila sve detalje sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem testamenta, Krisom Kortazom.

- Ovo jeste morbidna, ali je i zabavna tema. Želim da moj pepeo pomešaju s posmrtnim ostacima mog psa i mog oca. I neću da me sahrane, a da ne budem kremirana - rekla je glumica.

Istakla je da još nije sigurna gde bi želela da njen pepeo bude prosut, ali misli da bi bilo lepo čak i da se on posadi, te da na tom mestu kasnije nikne drvo.

- Želim da odaberem jedno mesto koje smo moj otac i ja voleli i koje nam je najviše značilo - dodala je Šenon i istakla da su često uživali u Malibuu.

Glumica je iskreno rekla i da ima više onih za koje ne bi volela da joj dođu na sahranu, nego one koje bi volela:

- Došli bi mnogi, a da im nisam ni draga. To je prosto tako. Ne žele da ispadnu loši ljudi, da ih gledaju popreko… Ali, da im ja smanjim tenziju. Hoću da mi sahrana bude kao festival ljubavi. Neću da tu neko dođe i plače, a misli: "Hvala ti Bože što je ku*ka otišla" - navela je glumica.

Glumica je izabrala i pesmu 'Tears in Heaven' za poslednji ispraćaj, osim toga otkrila je tada i u čemu želi biti sahranjena.

- Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, ispričam se sa ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Želim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo -govorila je Šenon za američke medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading