Antonio Banderas
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Španski glumac Antonio Banderas srušio je, nakon odluke suda, kuću koju je sredinom 90-ih kupio u španskom gradu Marbelja, blizu Malage u kojoj je živeo dok je bio u braku s američkom glumicom Melani Grifit.

Nakon nekoliko godina sudskih procesa, Banderas je izvršio naredbu suda kako bi rešio neregularnu situaciju u kojoj se nalazila imovina, rekli su za Efe opštinski izvori.

Banderas čestitao Beogradu na izboru za EXPO 2027

Foto EPA, printskrin Tviter

 

Građevinska dozvola za Banderasove imanje, sagrađeno 1995. godine, bila je nezakonita i zatim poništena, budući da je kuća „La Gaviota“ izgrađena na parceli koja je klasifikovana kao „sanitarni objekat“.

Vrhovni sud pravde Andaluzije odbio je 2008. godine žalbu koju je Banderas podneo na sudsku naredbu iz 2003. o rušenju kuće uz navode da nema validnih razloga koji bi poništili presudu.

Antonio Banderas

Foto: Shutterstock

 

Podsetimo, Antonio Banderas otpočeo je ljubavnu romansu sa dvadeset i dve godine mlađom Nikol Kimpel pre više od deceniju, nedugo nakon razvoda od Griftove.

Kimpel, koja je model, vlasnica preduzeća i finansijski stručnjak, svom slavnom momku je spasla život kada je doživeo srčani udar 2017, a takođe ga je negovala kada je oboleo od kovida 19 u 2020. godini.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading