kraljevska porodica
Foto: Profimedia/Profimedia

Kontroverzni član britanske kraljevske porodice, princ Hari, otkrio je u novom intervjuu koji potez je bio presudan da on danas je priča sa svojom porodicom.

Vojvoda od Saseksa smatra da su pravne bitke s britanskim tabloidima dovele do pogoršanja njegovih odnosa s institucijom poznatom kao Firma, organizacijom koji podržava monarhiju.

Takođe je istakao da je nespremnost njegove porodice da se suoči s tabloidima dodatno pogoršala situaciju.

- Mislim da je to svakako centralni deo razdora - rekao je princ Hari i dodao:

NOVI SKANDALOZNI INTERVJU PRINCA HARIJA! Konačno priznao javno zbog čega je u svađi sa porodicom, evo šta se zapravo desilo!

Foto: Profimedia

 

- Ali na to pitanje je teško odgovoriti, jer sve što kažem o svojoj porodici rezultira bujicom zlostavljanja od strane štampe - dodao je.

Najnoviji dokumentari film koji će izazvati kolaps fokusira se zapravo na skandal iz 2011. godine kada je Hariju hakovan telefon.

- Jasno sam rekao da je to nešto što mora da se uradi, i da bi bilo lepo da to uradimo kao porodica. Kao neko ko je bio tu da služi ljudima i ko je imao javnu ulogu, mislim da su to stvari koje treba da radimo za opšte dobro. Ja ovo radim iz svojih ličnih razloga - istakao je Hari.

- Mislim da je sve što se odigralo pokazalo ljudima šta je istina - nastavio je, dodajući da ga je nedostatak ikakve akcije njegove porodice obeshrabrio.

- Ja ću svoju misiju nastaviti, ali da, ona jeste doprinela raskolu - zaključio je.

Hari odbio poziv za kraljevsko venčanje

Princ Hari pozvan je nedavno na britansko venčanje godine, između Hjua Grosvenora, vojvode od Vestminstera i Olivije Henson, u katedrali u Česteru u severnoj Engleskoj.

Obe strane prepoznale su izazove njegovog prisustva, te je odlučeno da Hari je prisutvuje istom i odbio je poziv, a otkriveno je i zbog čega.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading