rita Ora
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Britanska pevačica albanskog porekla, kontroverzna Rita Ora (33), morala je da otkaže nastup na Campus Festivalu u Mađarskoj nakon što je hitno prevezena u bolnicu zbog iznenadne bolesti.

Rita je trebalo da nastupi večeras, 27. jula, ali je u poslednjem trenutku obavestila svoje fanove o zdravstvenim problemima. Na društvenim mrežama, podelila je da je provela noć u bolnici u Budimpešti.

Iako nije precizirala razlog hospitalizacije, Rita je izrazila zahvalnost fanovima na podršci.

Rita Ora

Foto: Instagram

 

- Molim vas, oprostite na ovom neočekivanom preokretu događaja, ali nažalost neću moći da nastupim u Campus Fesztival večeras. Pošto sam prenoćila u bolnici u Budimpešti, moram dobro da se odmorim i pridržavam uputstava lekara. Izvinjavam se fanovima koji će biti ovde i veoma sam zahvalna na razumevanju - napisala je Rita na društvenoj mreži Instagram.

Rita Ora redovno provocira Srbe

Izjava britanske pevačice albanskog porekla, Rite Ore, ponovo je razbesnela javnost.

Rita je nedavno gostovala u jednom podkastu gde je iznela skandalozne tvrdnje o istoriji KiM, ističući kako je ta teritorija u prošlosti bila deo Albanije.

- Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana - rekla je pevačica i šokirala izjavom, a komentari su se samo nizali.

Izjava je izazvala negativne komentare na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici istakli da Kosovo nikada nije bilo deo Albanije, već Srbije.

Onije prvi put da je Rita Ora bila u centru pažnje zbog svojih nesmotrenih i naglih postupaka.

U avgustu prošle godine, na jednom nastupu u Mađarskoj, pevačica je uzela srpsku zastavu od jednog od fanova i koristila je tokom svog nastupa.

Nakon toga, izvinila se svom narodu ističući da nije bila svesna čije zastave se koristila.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading